Ha most lenne az országgyűlési választás, kire szavaznál?
Lassan már féltávnál van a jelenlegi kormány, 2022 óta pedig sok minden történt, legutóbb a kegyelmi ügy, kíváncsi vagyok, ha most lennének országgyűlési választások, ki melyik pártra szavazna, egyáltalán szavazna-e.
Az ellenzéki összefogás pártjait most külön veszem, hisz nem tudjuk milyen formában indulnak majd 2026-ban.
Tisztában vagyok vele, hogy a szavazás eredménye nem lesz túl reprezentatív, azonban az mindenképp kiderül, hogy az oldal felhasználói hogy szavaznának.
Senkire.
Ha muszáj lenne, akkor Vona Gáborra.
1. és 3.
Igen, maximum 10 válaszlehetőséget lehet megadni, és én ezeket gondoltam nagy pártoknak (illetve ahogy azt gondoltam sokan nem szavaznának), de számomra meglepő, hogy 3 válaszolóból 2 is a 2RK-ra szavazna. Megadtam opciónak az egyebet is, bár lehet több értelme lett volna őket megadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!