Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok a legújabb...

Mit gondoltok a legújabb Magyar Péter Telex-interjúról?

Figyelt kérdés

Van akit meglepetésként ért, vagy ezeket az infókat ti is tudtátok? Érezhető, hogy bármennyire is próbál segíteni az elkeseredett magyarok millióinak, fél. És nem mer konkrétumokat megosztani. Legalábbis nekem ez volt a véleményem.

Itt van az interjú, 700.000 megtekintésnél jár: [link]

febr. 28. 01:36
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
5) téged se!
febr. 28. 09:47
 12/15 anonim ***** válasza:
82%
Jóval hitelesebb és érdekesebb volt mint a Pesty László Interjú
febr. 28. 21:38
 13/15 anonim válasza:
73%
Az elején elhittem hogy egy tényleg olyan ember akinek számít a haza. Majd ferdít, visszatartja az infót, pont csak annyit mond hogy épp ne legyenek konkrétumok. Mosolyog, már most hazudgál, ráadásul pártot akar alapítani. Isten ments mégegy ex fideszes politikus fióka...Gyanús az egész, nem lepődnék meg ha a fidesz állna mögötte...
febr. 29. 08:39
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Túl sok tekintet szegeződik rá. Próbál lavírozni a bizonyítható és a vélt dolgok útvesztőjében. Egy dolog tudni és egy dolog bizonyítani valamit. Én nagyon értékelem, hogy családapaként ekkora kockázatot vállal azért, hogy egy bizonytalan kimenetelű harcot megvívjon. Nem csak a saját biztonságát kockáztatja, hanem azt is, hogy a családját is kiteszi ennek. Nagyon nem egyszerű úgy mondani el információkat, hogy azzal ne hozza magát olyan helyzetbe,ami miatt fölösleges pereskedésbe keveredjen. Fogalmam sincs, hogy lesz e olyan eredménye, amiért megéri neki és azoknak, akinek ez a rendszer nem megfelelő, de abban biztos vagyok, hogy több ember várja a változást, mint amennyi nem.
febr. 29. 21:22
 15/15 anonim ***** válasza:
39%
Várok egy új pártra, mert a mostani ellenzék ugyanolyan trágya, mint a fidesz. Viszont az is biztos, hogy ez az új párt nem Magyar pártja lesz, ha megalapítja. Elegem van már mindenkiből, aki akár a fidesz, akár az ellenzék kályhájánál melegedett vagy melegedik, még ha nem is politikusként, csak általuk adott jó zsíros állásban. Ennek az embernek sem volt addig problémája, amíg az ex fel nem lett szólítva a lemondásra, ha ez a botrány nem történt volna meg, akkor az azt követő hétfőn is gond nélkül várta volna a következő havi nagy fizetést.
márc. 1. 08:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!