A baloldalon is vannak ám gyermekekhez köthető botrányok. Ezek után elcsitul a pedofideszezés végre?
Vannak áám!!!
:)
És hogy mennyire ezzel kell foglalkozni, amikor a KORMÁNYZAT és a legfőbb ORSZÁGKÉPVISELETI méltóság belekavarodott!
A Szaharából már elindult a szállítmány a porhintéshez.
Kelleni fog még több tonna a kormánynak.
Bocsánat!
Azt olvasom a címben: "lemondott a gyermektábort szervező cégvezető, az MSZP-ből is kilépett"
Ezzel el is van intézve!
Nemigaz?
Köztársasági elnök lemindott, miniszter is ezzel lezártnak tekinthető nem? Vagy megint hazudott a pocakos betyár a parlamentben?
... ebben az ügyben is lemondott. Ennyi.
Ebben a cikkben egy szó sincs pedofíliáról.
Most jönnek majd olyan hírek, amik úgy kezdődnek hogy:
Nem tagadta a pedofil vádakat...(meg se kérdezik róla)
Lehet hogy... állítólag...
"elcsitul a pedofideszezés végre?"
nekem ezzel nincs bajom, bár azzal van hogy minden kérdés már erről szól. Az egészségügy állapota stb meg mintha már nem is lenne.
Elolvastam a cikket, de szó nincs benne pedofíliáról! Még a Vakpajtások is csak annyit ír, hogy KÉT KISKORÚ KÖZÖTT történt "félreérthető szexuális magatartás".
Tehát ebből én azt értem, hogy nem figyeltek eléggé a gyerekekre, esetleg nem különítették el megfelelően a kislányokat és kisfiúkat és történt valami két kiskorú között.
Azt még a szennyoldal sem állítja, hogy abban felnőtt is részt vett volna, vagy helyeselte, kiprovokálta volna.
Nagyon izzad a pedofidesz, hogy gyorsan-gyorsan találjon valami ellenzéki ügyet is, de ez egyelőre még nem jött össze (biztos össze fog, hiszen pedofilok mindenütt vannak - csak nem mindenik párt bújtatja, mosdatgatja és részesíti őket kegyelemben mint a pedofidesz! - de őszintén, én ezt nem is bánom! Bukjon le minél több!).
Ez mindenesetre nem pedofil ügy.
Én se állítottam, hogy pedofil ügy történt.
Az azért fura, hogy emiatt mindenhonnan lemond az illető. Jó lenne tudni a részleteket, mert gondolom nem csak arról van szó, hogy 2 fiatal szerelmeskedett.
Amúgy az külön vicces, hogy még a Vakpajtások is leírja: VIZSGÁLATOT INDÍTOTT ÚJPEST ÖNKORMÁNYZATA!
Tehát egy ELLENZÉKI ÖNKORMÁNYZAT, ahelyett, hogy eltussolni, szőnyeg alá söpörni igyekezne egy olyan ügyet, aminél sokkal durvábbakat tussolt és tussol el a mai napig a Pedofidesz, VIZSGÁLATOT INDÍT!
Az érintett pedig AZONNAL LEMOND a párttagságról! Nem hetek után, hanem AZONNAL!
Na ez a különbség a demokratikus ellenzék és a Pedofidesz között!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!