Orbán tüntette ki a bicskei pedofilt, és emiatt lett öngyilkos az egyik áldozat?
Néphülyítést emlegetsz, az elmúlt 14 év után??? 😂😂😂😂
Neked vastag a bőr a pofádon, érdemes lenne mintát küldeni a NASA-nak, biztos sokat fizetnének olyan hőpajzsért, ami nem ég le 😂😂😂😂
Soha többé pedofidesz 😎😎😎😎
Ja!
Én azt hittem a néphülyítős hozzászólás félig meddig beismerés.
Abban az intézetben sok gyerek drogos volt, talán ettől lett öngyilkos az egyik. De az is lehet, hogy a többiek szemétkedése kergette a halálba. Soha nem tudjuk meg.
Intézetiseknek még annyira sem hiszem egyetlen szavukat sem, mint a politikusoknak.
Jesszus.
Drogos?
Hát a családbarát kormány meg csak ácsorog?
22:57 (14) 23:42 (17)
Pedomosdatáshoz ajánlom a pedoszappant, nem hagy foltot, patyolattiszta lesz a pedo! 😂
Hogy le akarják zárni a témát a pedideszesek és a nem vagyok fideszes pedok. 🤣
Bezzeg a szemkilövető gyurcsányék még 18 év után is példa 🤡 Holott csak egy macskakővel támadó, mások életére törő pedorbán által kivezényelt felforgatót találtak el véletlenül szemen.
Biztos hajolt le az újabb macskakőért mert max hasmagasságig céloztak.
Itt pedig egy gyerek öngyilkos lett, miután hiába kért segítséget, az ország miniszterelnöke még ki is tüntette a pedofilt!!!!
Hát mit érezhetett ekkor az a gyerek, akinek családja sosem volt? Sírni tudnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!