Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberálisok miért ukránozzák...

A liberálisok miért ukránozzák le a kárpátaljai magyarokat?

Figyelt kérdés

Miközben ha egy férfi nőnek érzi magát, akkor verik magukat, hogy nőnek kell nevezni! De ha egy magyar származású ember magyarnak érzi magát, az szerintük ukrán, román, szlovák, szerb, stb, mert a nyugati hatalmak elvették a földjüket és másoknak adták.

Nem érzik logikai bukfencnek ezt?

2024. febr. 27. 16:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
65%

Te most higítóra vettél be xanaxot, vagy pálinkára arzént?

Maximálisan támogatom amint ide költözik szavazhasson, és állampolgárságot kapjon. Viszont az hogy életében nem járt itt viszont juttatásokat kap úgy hogy nem tett a közösbe hátrányos megkülönböztetés az országban lakókkal szemben.

Viszonyításként ha dolgozol, ha nem fizetned kell az eü hozzájárulást mert adócsalónak minősülsz jogilag ha nem teszed és ha el is látnak kiszámlázzák. Ugyan ez egy határon túlinak úgy néz ki nem kell fizetnie viszont ingyen alanyi jogon kapja.

Nem érzed hogy problémás? Nyugdíj dettó ugyan ez.

2024. febr. 27. 18:52
 12/20 anonim ***** válasza:

Liberális vagyok és ha már megemlítetted, transz nő (és igen, elvárom, hogy nőként hivatkozz rám). Eszem ágában sincs a kárpátaljai magyarokat leukránozni, a felvidéki magyarokat leszlovákozni, az erdélyi magyarokat lerománozni, vagy a vajdasági magyarokat leszerbezni, hiszen ők magyar emberek. Olyan családból származom, ahol ez sajnos szokás volt (a cigányozással és a zsidózással együtt) és mindig kijavítottam a csádtagjaimat, de nem értették és nem is vettek komolyan.

A DK-s nevű felhasználó meg egy idióta. Neki és a hozzá hasonló intelligenciaszinttel rendelkező válaszolóknak is írom, hogy nemzetiségről van szó, nem pedig állampolgárságról, vagy szavazati jogról. Értelmes felnőtt ember képes különbséget tenni a kettő között.

2024. febr. 27. 20:04
 13/20 DK-s ***** válasza:
0%

#12-nek:

Nem megy a szövegértés?

Akkor gyakorold.

Ha én idióta vagyok akkor te is, mert pontosan ugyanazt fogalmaztad meg mint én, csak másképp.

2024. febr. 27. 20:10
 14/20 anonim ***** válasza:

Neked nem megy a szövegértés. Kerek perec kijelentetted, hogy ők nem magyarok: „Egy BÁRMILYEN külhoni »magyar«-t aszerint illetek jelzővel, amelyik országban született, felnőtt, dolgozik és adózik.

Attól egyiket sem fogom magyarnak tekinteni, hogy felvette az állampolgárságot.”

2024. febr. 27. 20:22
 15/20 DK-s ***** válasza:

#14-nek:

Értem.

Tehát nem a szövegértéssel van problémád, hanem magával az olvasással akadnak nehézségeid?

"Mint embereket, szubjektíven magyaroknak tekintem, feltéve hogy tud is magyarul."

2024. febr. 27. 20:49
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
#15: Kevergeted a dolgokat és ellentmondásba is keveredsz magaddal. Egyszer leírod, hogy nem tekinted magyarnak, idézőjelbe teszed, hogy magyar, csak akkor magyar, ha átköltözik Magyarországra és itt fizeti az adót, aztán meg azt írod, hogy „szubjektíven” (bármit is jelentsen ebben a kontextusban) magyarnak tekinted őket. Nem tudlak komolyan venni, értelmetlen, amit írsz.
2024. febr. 27. 20:55
 17/20 DK-s ***** válasza:
30%

#16-nak:

Nem is fogsz tudni komolyan venni, ha nem vagy képes a kontextusában értelmezni a "szubjektíven" kifejezést.

Elfogadom ha egy külhoni, magyarul is tudó ember magyarnak vallja magát. Ez az ő magánügye, és ha beszélni is tud magyarul, akkor ez részemről sem vitatott. Erre utaltam, mint szubjektív nézőpont.

De amelyik ilyen "magyar" még az életében nem élt Magyarországon, de az állampolgárságot megkapta, az ne a MAGYARSÁGÁRA hivatkozva tartsa a markát különféle pénzekért, mert ebben a kontextusban már nem magyarként kezelem, hanem egy ingyenélő élősködőként!

2024. febr. 28. 11:14
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
#17: Lehet, hogy most egy hatalmas újdonságot fogok neked mondani, úgyhogy ha még nem ülsz, akkor szerintem először ülj le, mert tényleg megdöbbentő lesz. Képzeld el, hogy 1920 előtt Magyarország területe sokkal nagyobb volt, mint ma. A trianoni békeszerződés után körülbelül 3,3 millió magyar ember találta magát hirtelen az ország határain kívül. Ezek az emberek magyar nemzetiségűek voltak és többségüknek esze ágában sem volt elköltözni onnan, ahol addig laktak. Leszármazottaik egy része még mindig magyarnak vallja magát, magyar az anyanyelve, a magyar kultúrát ápolja, de külföldön lakik, mivel 104 éve máshol húzták meg az ország határait, mint ahol korábban voltak. A kérdező rájuk gondolt. Nem tudom, hogy ennyire dilettáns vagy-e vagy csak játszod a hülyét, de itt nem arról van szó, hogy 2,5 millió ember a környező országokban jó heccnek tartotta hirtelen magyarnak mondani magát, vagy hogy Viktor királyunk felszólítására a választáskor bejelentkeznek Fidesz-szavazónak, hanem magyar nemzetiségű emberekről. Az, hogy a propaganda rájuk is hat és hogy a jobboldal ezt ki is használja a szavazatainak gyarapítására, már más kérdés.
2024. febr. 28. 12:20
 19/20 DK-s ***** válasza:
0%

#18-nak:

Te tényleg nem érzékeled a "magyar" jelző kettősségét?

Ahogy te számon kérheted rajtam az ukrán vagy román jelzőt, ugyanúgy számon kérhetné rajtam egy fidesz-párti a magyar jelzőt, amikor verem a nyálam a nekik adott pénzek miatt!

Tehát a legbiztosabb ha nem nevezem őket magyarnak, legfeljebb külhoni magyarnak.

2024. febr. 28. 13:13
 20/20 anonim ***** válasza:
Mert olyan ostobák éppen mint a dákós.
aug. 20. 11:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!