1/17 anonim válasza:
Most ígérte meg neki a gazdija, hogy beleteszi az alkotmányba a szabad készpénz használatot, ha ezt akarja.
3/17 anonim válasza:
Minden felszólalása után meg fogjátok kérdezni? Magyar Péter is egyértelműen utalt rá hogy full fideszes párt, az ÁSZ is csak a fidesznél és Toroczkaiéknál nem talált semmilyen szabálytalanságot, valamilyen oknál fogva az összes többi párt hibázott valamit a kampányban. A vak is látja hogy a fidesz kezére játszanak, azokat a szélsőséges jobboldaliakat tömörítik, akiknek a fidesz nem elég radikális.
4/17 anonim válasza:
Nem, De a Lipsik azok:
Pankotai Lili: Az ellenzék 75 százaléka Fidesz által kitartott bábu
5/17 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy a mihazánk, akik igazábol oroszországot értik a "mihazánk" alatt a fidesz által kreált áll ellenzéki kamupárt.
6/17 anonim válasza:
Aki megváltoztatja az eredeti nevét Tóth-ról , ott vannak bajok.
7/17 anonim válasza:
Toroczkai születése óta nyírja a fideszt elég rendesen. Ha rajta múlna az összes fidder csüngne.
9/17 anonim válasza:
Aki dolgozott valaha is politikusok környékén -nekem volt szerencséltemségem-, az pontosan tudja, hogy a parlament egy ótvar nagy cirkusz, a szó lehető legrosszabb értelmében. Saját szememmel láttam, együtt ebédelni olyan családokat, ahol a családfők, ugyanebben az épületben egymást hazaárulózták korábban, láttam, hogy az üzletben, mennyire nem számit, hogy milyen politikai nézeteket vall az ember... Az, hogy mi történik nyilvánosan ebben az épületben, egy szinjáték.
A valóság az más, a valóságban 2006 után Toroczkai már nem fogja lemosni magáról, azt, hogy 0rbán alpártja.
10/17 anonim válasza:
A tények nem számítanak a gyurcsányistáknak, nekik megmondta a gazdi, hogy a Mi Hazánk a Fidesz fiókpártja, és akkor az úgy van 🤡
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!