Magyarországnak,több ezer éves tulajdona van Kárpátalja-területére, és lakosságára?Árpád-vezér,aki egyben Ázsia uralkodója is volt,a maga idejében honvédelmet vitt véghez és megalapítja Magyarországot? Magyar kormány miért nem rendezi Kárpátalja,
8) A butaság és műveletlenség nem nemzeti erény. A nemzet sírásói azok, akik a hülyeség sötétségében bolyongva hablatyolnak - kreténségeket.
Mikor volt a honfoglalás, kérdező?
Több ezer éves!...
Olyan sötét vagy kérdező, mint a jakutföldi éjszaka! :DDD
Komoly történész!... :DDDDD
Árpád-vezér annyit mondót mikor megérkezik Európába.Az én ősapámé, a nagy hatalmú Atilla királyé volt ez a Föld!
Éppen olyan mikor.
Catalaunumi csata után Atilla-hun király,a csata után kijelenti."Én vagyok a világ királya!"
17) Tényleg? Annyit nodót? És te ezt honnan tudod? Milyen forrásra alapozod?
Én úgy hallottam, azt mondta: "Istenem, ez lesz az a hely, ahol 1100 év múlva mindenféle f@szságot az én számba adnak majd!"
De komolyan!
Ez éppen olyan, mint mikor XIV. Lajos azt mondta: "A szám az anyámé! Az orrom az apámé! Az állam én vagyok!"
Az ilyen hozzászólásokra gondolva mondta Jézus a kereszten: "Apa, apa! Annyi hülyét teremtettél - és én még meg is kell halljak értük?" majd felsóhajtott és hozzátette: "Kutya legyek, öregotthonba duglak, csak érjek haza!" - majd kilehellte lelkét!
18-as a baj ott kezdődik mikor francia király Lajos 15-van belőle már ez egy felfogás maga agyával egyenértékű!
Legjobb amit csinál,tényeket érveket nem tud csak mint a többi magyar gyűlölő fröcsög hogy nem úgy van?
Jézus mondta "gyűlöld anyádat és apádat mert igazán csak így kerülhetsz hozzám közel" !
Evvel mit kezd a maga fajta értelmezés zavaros!
Atilla,hun király nem véletlenül kapja Ö Isten,ostora!
Ostoron van a lényeg,mivel az ostorral lehet fegyelmezni és körül ölelni óvóan!
Másoknak,korbácsuk volt korbáccsal csak büntetni lehet.
Mikor gyerek voltam 70-években,volt egy találós kérdés még.
-Ki az akinek hangja mennydörgő,ostora fegyelmező de a jókat körülölelő?
Ő volt Atilla,a világ királya!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!