Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azért sincs annyi szavazója...

Azért sincs annyi szavazója az ellenzéki pártoknak, mert egyik sem tudja, akarja megszólítani a fiatalokat?

Figyelt kérdés
Azt értem, hogy a nyugdíjasok a fő szavazóbázis, de amíg Orbán a nyugdíjasok mellett az aluliskolázottakat, vagy a vidékiek egy részét meg tudja szólítani, addig egy DK például csak az előbbit szerintem. Ezért is lehetett az, hogy fiatalok a civil tüntetésen voltak és nem a pártok tüntetésein.
2024. febr. 26. 09:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem csak a fiatalokat...
2024. febr. 26. 09:48
 2/6 Gál Gábor 2024 ***** válasza:

Nem, 40 alatt a Fidesz kevésbé népszerűbb az ellenzéknél, 30 alatt meg még az MKKP-re és a Mi hazánkra se tud ráverni.

40 felett viszont a Fidesz a legnépszerűbb párt.

2024. febr. 26. 10:27
 3/6 anonim ***** válasza:
49%
sok a feri fóbiás (feriné is csak egy fütyi nélküli feri ) , én nem szavaznék balra ameddig ők ott vannak
2024. febr. 26. 10:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Az ellenzék nem tudja alapból azt a réteget megszólítani aki az m1-et nézi mivel nem szerepelnek tv-ben csak 5 percet/év
2024. febr. 26. 10:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Senkit sem tud az ellenzék igazából megszólítani.
2024. febr. 26. 10:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Pont hogy nagyrészt csak a fiatalokat tudja. Te láttál régebbi tüntetésket? Miért a vasárnapit nézed csak, mikor az már egy bagyobb tüntetés után volt és nyílván kevesebbek mennek el rá?
2024. febr. 26. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!