Pécsiek: szeretnétek, hogy maradjon a jelenlegi polgármester?
A sofőr sztrájkot nem véletlenül időzítették mostanra. Csakhogy:
Nem szeretném.
A tegnapi március 15-ei koncerten felhozta, hogy itt "büfészünet nélkül" fog lemenni a koncert. Nekem nem volt vicces. Maximálisan primitívnek tartottam a koncertmegnyitó beszédét. Alapjáraton úgy gondolom, hogy egy polgármester ne csak a dk- sok nevében beszéljen, és főleg ne márc 15-én! Abból a szempontból pedig, hogy neki elvileg külön embere kene, hogy legyen, aki beszédeket fogalmaz meg neki alkalmakra, hát szomorú, hogy csak ennyire futotta nekik.
Ezen kívül semmi érték" nem született eddig a ténykedése
alatt.
Egy újítást láttam ebben a városban, de ahhoz sincs semmi köze. A 3.színház külseje kicsit modernebb lett a 70- es éveknél:) mióta tarháltak a megemelkedett rezsiköltségek idején, vagy mikor... 😆😆😆
Ez a "fideszesnél mindenki jobb" - gondolkodás nagyon felelőtlen.
Eleve, hogy szavazhatnak emberek "független" jelöltre. Már eleve ez egy bazi nagy hazugság.
Gáz, és szomorú, hogy gyermekkorom csodás Pécs városa hazugnak behódoló emberek kezére jutott.
A pécsi sofőr sztrájkról meg annyit, hogy olyan ellenszenves az egész ahogy van.
Kezdjük ott, hogy a színvonaluk ott tart, hogy egy busz hátuljara kiplakátolt csoda rendes" munkatársuk, kicseszésből nem engedett leszállni vagy 5 időben leszállási szándékát jelző utast a Zsolnaynál, ahol csupa öröm visszagyalogolni a bmegállóba, mivel arrafelé járda sem nagyon van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!