A mai Kossuth téri tüntetés szerintetek beégés lesz?
Figyelt kérdés
Most nagyjából kiderül hogy az ellenzék mennyi embert tud kivinni az utcára Budapesten....
Eddig mindössze 1,4 ezer ember jelezte facén hogy ott lesz, ez riasztóan alacsony számnak tűnik.
Az influenszer tüntetésen ez 15 ezer volt...
Lehet hogy megvalósul a rémálom hogy csak pár száz ember fog lézengeni a Kossuth téren?
Ja és eső is lesz később, szerintem ez is probléma lehet....
febr. 25. 14:13
1/6 anonim válasza:
Nem számít, hogy mennyien jeleztek vissza, az számít, mennyien vannak ott. Az ellenzéknél elvileg 150ezer fölött volt, de a pesszimista számolások sem maradnak el ettől sokkal.
Telex 2 perce: "Pár százan gyűlhettek össze a Parlament előtt a három órakor kezdődő tüntetésre, de még így is szellős kicsit a tér."
Hát ez hatalmas égés lesz.
2/6 anonim válasza:
Az influenszereknél volt a 150ezer* bocs az elírásért.
3/6 anonim válasza:
Az influenszereknél csak az ingyen azahriah koncert miatt mentem, de nem lett belőle semmi, többre nem megyek...
4/6 anonim válasza:
Most néztem az élőt. Vannak azért már pár ezren, de elég szellősen állnak a téren.
5/6 anonim válasza:
Bármi amit GyF művel, abból eleve csak égés lehet
6/6 anonim válasza:
Lesz tüntetés? Nem is tudtam. Jelentéktelen lesz ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!