Gyurcsány Ferenc: Orbán Viktor az első magyar pedofilbarát miniszterelnök Egyetértesz a volt miniszterelnök ezen állításával?
"Megírta a Telex,hvg"
Az mind hazug propagandista oldal.
11#
Index,Magyar nemzetről is ez a véleményed?
Mert az Index és a Magyar nemzet is leközölte
#10 Ah. Mondta ezt az elqró, aki mint az első olyan miniszterelnök vonult be a történelembe a rendszerváltást követően, akinek a nevéhez az őszödi beszéd kapcsolható, azt hogy beismerte hogy hazudott az egész országnak és tudták, hogy nem is képesek kormányozni. Aki belelövetett a békés tiltakozókra, akiről kimondta a bíróság, hogy 2006-ban választási csalással győzött, aki 2004-ben a saját miniszterelnökét puccsolta meg hogy hatalomra kerülhessen és aki 2009-ben saját magát is alkalmatlannak gondolta az ország vezetésére ezért lemondott.
Az a gyurcsány aki hulla részegen tart rendszeresen beszédeket amikben prímszámokat kerget és a kígyók kígyóznak körülötte, ő az etalon neked. Értem.
De mint mindig, sokat segít a fidesz kampányában most is. Még ha lennének is akik a mostani botrány miatt eltávolodnának a fidesztől, azokat is visszarángatja gyurcsány ilyen megnyilatkozása azonnal. Szóval köszi, beszéltessétek még sokat és MZP is szerepeljen minél többet! Akkor nekünk már szinte semmi dolgunk a kampánnyal.
13#
Köszönöm szépen ezt a hosszú semmitmondó kommentet.
Ha figyelmesen végig olvastad volna a kérdésemet.
Én nem állítottam semmit,nem ítélkeztem senki és semmi felett.
A volt miniszterelnökünk állított valami,amit több ellenzéki és kormánypárti hírportál is lehozott.
Szándékosan egy kormánypárti hírportálból( Index) idéztem.
Úgyhogy mégegyszer,hogy te is megértsed.
"Gyurcsány Ferenc: Orbán Viktor az első magyar pedofilbarát miniszterelnök"
(ezt a volt miniszterelnökünk állította)
És egy fentebb már említett kormánypárti hírportálból idéztem.
Nagyon utálom elkurcsányt. Ebben viszont igaza van.
43 éves fehér keresztény hetero férfi
"Index,Magyar nemzetről is ez a véleményed?
Mert az Index és a Magyar nemzet is leközölte"
Mindegyik az. Nincs kivétel, mind hazug és propagandista.
Mikor ébredtem már végre fel, hogy belátnátok, egyik oldal vagy politikai párt sem akar önzetlenül jót tenni a néppel. Sőt még önzőségből sem akarnak jót tenni senkivel.
Legjobb esetben is látszatból intéznek valamit a jónépnek, hogy ne lázongjanak, oszt annyi.
Ideje lenne már észre venni, a politika azért van hogy az erős a gyengét szipolyozza.
18/18
Bezzeg a kurucinfó mi?
Ilyen erővel nincsenek is hírek.
Orbán 10 hónapot ült a kegyelmi ügyön.
Ha tudott róla az a baj, mert akkor pedosimogató, csak most menti az irháját, ha meg nem tudott róla, akkor mégis miért ragaszkodik az egyszemélyi hatalomhoz, ha láthatóan nem képes megfelelni neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!