Sulyok Tamás, az Alkotmánybíróság elnöke lesz az új köztársasági elnök. Na a liberálisok hogy találnak majd fogást rajta?
Az a baj ezekkel hogy nem a nemzetet képviselik, hanem 0rbánt szolgálják.
...de akkor mér nekem kell fizetnem ezeket a szarjankókat?
Konzervatívként nem engem szólít meg ugyan a kérdés, de mélyen elítélem a fidesz mentalitását és hatalomgyakorlási technikáját, hogy majd ő "odarakja" a köztársasági elnököt is.
De ha csak az embert nézem, akkor jobb választás, mint Novák. Ezt a vigyorgó, bratyizó, családanya-vagyok stílust én nem bírtam elviselni, ráadásul se tapasztalata, se normális végzettsége nem volt. Akkor már legyen ott egy olyan ember, akinek legalább van szakmai múltja.
Lehetett volna sokkal rosszabb is, ez teny. Tudtommal o legalabb nem volt fidesz parttag, mint a Novak.
De ez az indokolatlan “libsizes” eleg proli duma, ami csak teged minosit.
Nem az volt a lényeg, hogy fogást találjanak a köztársasági elnökön és földre vigyék. Az volt a lényeg, hogy ez tökéletesen bemutatta milyen a fideszes rendszer. Néhány alsóbb szinten lévőt beáldoztak, az igazi felelősök tovább működnek, megtartják a hatalmukat és vigyorognak.
Egyes ellenzéki pártok meg mit csináltak? Ahelyett, hogy az igazi felelősök, a romlott rendszer feje ellen tüntetnének, követelnék az eltakarodását, csak azt követelik, hogy a nép választhassa meg a köztársasági elnököt. Ennél jobban nem is dolgozhatnának a rendszer mellett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!