Kinek a hibája, hogy sok gyerek tudásszintje nagyon alacsony?
Több rokonom és ismerősöm tanár.
Láttam, olvastam pár dolgozatot.
A 6-8 osztályosok közül sokan a nevüket sem képesek jól leírni.
Pl :
- kimarad 1-2 betű
- vegyesen írja a kis és nagybetűket
- vegyesen írja az írott és nyomtatott betűket
- vagy csak olvashatatlanul csúnya
Ez egy kellemetlen kérdés
„Még várunk arra, hogy a Fidesz-központ megmondja, hogy mik a jó válaszok a kellemetlen kérdésekre”
Aki 14 éve hatalmon van és évekig hirdette, hogy Magyarország jobban teljesít, Magyarország előre megy, nem hátra.
Közben lerohasztotta az egészségügyet, az oktatást, a vasutat, általában véve minden közszolgáltatást. Elüldözött az országból több százezer fiatal diplomást és szakmunkást, majd csodálkozik, hogy orvoshiány, nővérhiány, tanárhiány, szakemberhiány van az országban.
Politikai dilettáns, amelyik csak a közmédia teljes uralásával tudja elérni, hogy a disznóságaikkal nem szembesítik minden este a Híradóban.
Magyarországon ilyen hogy személyes felelősségvállalás nincs.
Tanárok ott sincsenek, őket nem lehet emiatt hibáztatni, még úgy se hogy vannak jól teljesítő iskolák, pedagógusok akiknek valahogy mégis megy ebben a rendszerben.
Az hogy milyen családi, anyagi hátterű ma a gyerekek egy jelentős része az iskolában, az szintén tabu téma. Az hogy minek köszönhető ez, szintén olyasmi ami szót se érdemel.
Csak azt nem értem, miért kell a Fidesz szidni, hogy egyszerű(hamis) válaszokat ad a nagy kérdésekre, ha ellenzéki oldalon is csak ennyire telik, hogy Orbán miatt buták a gyerekek.
Természetesen Orbán Viktor és a Fidesz kormány hibája.
14 éve kétharmaddal uralkodnak, csodát tehettek volna az országgal. Ehelyett a zsebüket tömték tele és hagytak mindent szétrohadni. A felelősség kizárólag az övék, nincs mentségük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!