Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehetséges hogy 0rbán úr...

Lehetséges hogy 0rbán úr azért gyűjti össze a pedofilokat a Fideszben, hogy szemmel tudja tartani őket?

Figyelt kérdés
Lehet 0rbán úr valójában egy jó ember, és a sok Fideszhez köthető pedofil, korrupciós és drogos eset a véletlen műve?

febr. 20. 08:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10, nem, és mivel én is tettem fel kérdést ezzel kapcsolatban, meg tudom erősiteni, hogy nem ugyanaz teszi fel és nem unom és nem is fogom megunni, amig Orbán nem mond le.
febr. 21. 06:36
 12/12 A kérdező kommentje:

0rbán egyértelműen erkölcstelenül jár el, és szabadít ki pedofíliával kapcsolatos bűnözőket, tényleges pedofilokat, pl Kaleta -akiért magángépet küldött, hogy kimenthesse, ami minimum 5-6 millióba került az adófizetőknek- és ezeket isteníti.

0rbán beteg.

febr. 21. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!