Mit szóltok ahhoz, hogy a Blikk oldalán ekkora az aránya annak, hogy az emberek szerint igaza van Magyar Péternek?
A pedofidesznek annyi. Még pár nagyon retard akár a pedot is elnéző szavazójuk kapálózik, valami küldetéstudatból, a rendszer hasznos idiótákat termelt ki nem keveset ezeket látjuk.
Ők majd biztosítják orbán haláláig az 5% küszöböt. De nem hiszem, hogy sokkal több pedosimogató lenne a fidesz szavazók között.
Megy a háttérben a fejvakarás az biztos :D
#2 és szerinted mi jön ezután? Akkor tudnak ténylegesen annyi lenni a fidesznek, ha valaki az élére tudna állni a dolognak.
El tudom őket képzelni xD A kedvenceim az új megafonos bólogatós reklámok:D
Jön egy ellenzéki előretörés a júniusi szavazáson. Meg egy folyamatos fidesz erózió. Hasonlóan, mint gyurcsánynál.
2006-ban kezdődött kettejük harca és 2026-ban végződhe.
Szerintem nem a DK lesz a vezető erő 2 év múlva, gyurcsányt orbánnal együtt nyugdíjba küldik. Momentum, MKKP-t látom hitelesnek.
Vona, mzp meg a többi egyszer már lejáratta magát, súlytalanok.
Szerintem is júniusban nyerhet egy csomót az ellenzék, de jelenleg úgy látom, egyik párt sem tudna 2026-ban jól teljesíteni.
Én új embereket várok, új arcokat. 2 év alatt még fel lehet építeni valami teljesen újat.
Ideje lenne tényleg elmenni a dk-nak, én nem gondolom, hogy nem lenne ügyes a Gyurcsány házaspár, de sajnos csak ártanak az ellenzéknek. Ma is néztem Klári partizános interjúját... hát, nem győzött meg arról, hogy tudná folytatni azt, amit pénteken Edináék elkezdtek.
Igen, ezzel egyetértek. Ez a sok apró párt csak a fideszt segíti, nem kell majd nekik indítani ilyen Megoldás Mozgalmat meg ilyesmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!