A baloldaliak elfogadták már hogy marad fidesz ?
12. Én ezt tudom. A vágyvezéreltek és a jogban kevésbé jártasok nem tudják és reménykednek. Top jogászok írták ezt a választási törvényt, akik mindenre is gondoltak.
Én csak azt sajnálom, hogy akik itt most a 2026-os ellenzéki győzelmet víziónálják, nekik majd megint csalódniuk kell. Hány vereség kell még, hogy elhiggyék? Magyar Péter is megmondta... Ő is jogász csak úgy zárójelben és nem a hülyék közül való.
14. A mi rendszerünk a Putyin rendszer másolata. Annyi különbséggel, hogy ott az ellenzék börtönben végzi és /vagy.... Nálunk ez még nincs. De a választás ott is csak látszólagos biodíszlet.
Remélem abban azért egyetértünk, hogy ez a rendszer nem demokratikus választás útján fog véget érni, csak ha történik valami a főkolompossal. Én így vélem.
11 Így is volt 2021 végén :DDD Szerinted a fidesz teljesen véletlenül kezdte kiszervezni a vagyonokat alapítványokba, 1000 mrd nagyságrendben?? :D Pontosan tudták akkor is, hogy ellenzékbe mennek, ha úgy marad.
Aztán jött egy márkyzaj a "csakéngyőzhetek" stílusával majd a sületlesnégeivel és a berobbanó háborúval a szavazás napján összeomlott az ellenzéki bázis, több 100ezer maradt otthon, mert úgy érezte, nem biztos, hogy érdemes elmenni szavazni, nem tartották mzp-t jobbnak.
Ugye tudjuk, ha nem tudod meggyőzni az embereket, hogy rád szavazzanak, érd el, hogy inkább maradjanak is otthon. Így is történt.
Ez az ügy most egész más. Nem tudni, miért reagált ennyire hirtelen és elsöprően a magyar társadalom. Talán a választások óta zajló áremelkedések, adók miatt feszültek voltak az emberek. Korrupciós ügyeket egymás után nyelték le, az nem volt gond, erre egy kis kegyelmi ügy volt az atombomba és szétrepítette a fideszt.
Nincs vele semmi gondom, ez az ügy egyesíti a társadalmat, a maradék fideszes kisebbséggel, vagy mihasznák nácikkal foglalkozni nem lenne szabad.
Bolond lyukból bolond szél fúj már régen megmondták.
Az ellezéknek megvan a hívószó, nem fognak a választásokon otthon maradni. A most a fideszt meggyűlölők is ott lesznek a szavazáson, de gyanítom, hogy sok fiatal és párton kívüli is el fog menni.
A most következő választáson a fideszt padlóra küldik. Utána még 2 év vergődés jön, megpróbál addig kivonulni az EU és NATO-ból is a rohadék. Mert utána már nem biztos, hogy meg tudná tenni. Valószínű a 2026 választás utánra tervezte az újabb 2/3-al, de most változott a helyzet és előre kell hoznia.
Addig még fel kell készülni, hogy jönnek majd a gondolkodást befolyásolni vágyó kutatások, amik szerint a fidesz erősödött és hasonlók. El kell engedni.
17
Van ellenzék, Momentum, MKKP többek között. Hogy a Momentum ugyan mivel "vívta" ki egyesek ellenszenvét, nehéz megmondani, a fidesz rájuk olvasott hazugságairól sorra bukják a pereket.
Az MKKP meg nemrég leplezte le a pedofidesz egy 5millás vesztegetési próbálkozását.
Mi hazánk és LMP "nyíltan" fidesz kutyái az oké azokra én sem szavaznék.
Pedofidesz hívők nem konzervatívok :DDDD Ugyanmár :DDDD A tolvajlás sem lesz nemzethy attól, hogy "keresztény konzervatívok" teszik piros-fehér-zöld ruhában :DDD
Én 2 VOLT fideszes ismerősöm gyűlölködését hallgatom orbánc ellen és gondolom nem egyedi az országban.
Kicsit mint a shrek végénél, amikor a nép azt teszi, amit a táblán mutatnak, "tapsolás", "nevetés" stb.
Aa maradék fidesz tábornak meg az van kirakva a táblára, hogy "keresztény", "nemzethy", "konzervatív" stb. És elhiszi.
Hidd el, nincs szükség mindenkire a hazug pedo banda eltávolításához. Csak legyen benned majd annyi, hogy nem tagadod le a bukásnál, kinek is a szekerét toltad, aki alatt MO-t tönkretették, anyagilag, erkölcsileg.
Majd mi talpraállítjuk, nektek meg marad a nagymagyarország sál meg a nemzeti konzervatív lózungok :D
HA mégsem, az EU kilépéssel az ország még gondolkodó értelmes részének irány nyugat, ami marad itthon, az bizony kevés lesz a tisztes megélhetéshez :D Lesz itt 1000Ft euro meg 80% infláció, mint a törököknél :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!