Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azariah milyen párti?

Azariah milyen párti?

Figyelt kérdés
Jobb vagy bal oldali?
2024. febr. 19. 17:22
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Inkább igen, ha ez a neve.
2024. febr. 19. 17:50
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Leginkább Ganja-párti.

Jogos a kérdés, mert nem foglalt állást tulajdonképpen. Állást foglal ügyekben, de nem alacsonyodik le olyan szintre, hogy nekiálljon fideszezni... (ami mondjuk meglep) ha jól emlékszem semmi jót nem mondott az ellenzékről sem ebben a videóüzenetében. Jól emlékszem? Úgy látom a felhozatalból nem akar választani. Sokan vannak ám, nincs egyedül, ha jól emlékszem kb. 2.5 millióan Magyarországon. Azért az nem kevés!

30 alatt van a srác. Szerinted? Jobb vagy bal? Melyikre nagyobb az esély Winston Churchill szerint? Szerintem van szíve ennek a srácnak, még akkor is, ha budi mögött esélyes, hogy egy nőt találsz a farka végén.

2024. febr. 19. 17:50
 23/32 anonim ***** válasza:
59%
Paulstreet néven volt youtuber, majd utána lett zenész. 22 éves jelenleg. Én néztem pár videóját még a youtubeos korszakából. Ellenzéki a tag, de szerintem Toroczkait megszégyenítő konteókat tolt a videóiban. Már fájt hallgatni az agymenéseit.
2024. febr. 19. 18:07
 24/32 anonim ***** válasza:
0%

22

Dehogyis. Amint latja hogy a fideszt nem lehet levaltani pedo uggyel sem, rohan apucihoz nemetorszagba aki undoritonak nevezte az illetot aki levideozta hogyan dugdossa a rajongo tiniket 14 - 16 korulieket a toi toinal. Erted, nem a fiat undoritozza, hanem aki kideriti, hogy miket csinal a fia. politikailag meg csak beszologat kb mindenkinek. Egy eretlen c tini, semmi tobb. Nemeto.ban meg majd lesz egy pizzafutar altalanos kepzessel.

2024. febr. 19. 18:11
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

23#

Meg a tanárokat szidta, mint a bokrot, mert szívatták.

Amit, én személy szerint el is hiszek neki.Tényleg, sok az olyan tanár, akire egy hörcsögöt nem lehetne bízni.

Viszont, kissé képmutatás utána meg mást nyilatkozni.

2024. febr. 19. 18:12
 26/32 anonim ***** válasza:
0%

25

a tanaros resszel egyetertek en is, de a rajongos dugi toitoi-jal nem.

plusz nem o lesz az uj justin bieber, huh, es az az alja a dolognak. Nezd meg mi lett vele fiatal koratol mostanaig.

2024. febr. 19. 18:16
 27/32 anonim ***** válasza:
51%
Azahriah el fogja számoltatni a bűnöző doktor miniszterelnököt!!!
2024. febr. 19. 18:19
 28/32 anonim ***** válasza:
5%
Meleg
2024. febr. 19. 18:25
 29/32 anonim ***** válasza:
0%

27

Gyurcsany

2024. febr. 19. 18:48
 30/32 anonim ***** válasza:
0%
Egy ficsúr
2024. febr. 19. 18:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!