Most az összes párt üldözni akarja a tanár-diák szerelmeket?
Azért az tény, hogy senki sem azért küldi a gyerekét a suttyóba, hogy ott a tanár bácsi vagy néni elcsábítsa.
Engem pl. burkoltan molesztáltak belémérzelmesedett tanár nénik 15-16 éves koromban és mivel nem voltak az eseteim nem volt kellemes. meg a viszonzatlan szerelem nem éppen felfelé kerekítette a jegyeimet...
Szerintem nem. A nemi abúzust 11:1 arányban lányok sérelmére követik el.
A kérdező szerintem arra utalt, hogy túl lesz lihegve a téma
Azt meg kell érteni, hogy bizonyos munkaköröket úgy és azért finanszíroz meg SAJÁT ADÓJÁBÓL az állampolgárok közössége, hogy munka közben NE ÉRZELMI HÚROKAT PENGESSEN és pláne ne szexualizáljon a rábízottakkal!
Tudok olyan tanár-diák szerelemről, ami beteljesült a tanár-diák viszony LEZÁRULTA UTÁN! Ilyen előfordulhat és elfogadható, ha a diák közben betölti a 18. életévét és a tanár-diák viszony LEZÁRUL, mire a szerelemből konkrét viszony lesz a gyakorlatban!
Van orvos, pszichológus is, aki szerelembe esik páciensével, van pap is, aki szerelmes lesz - de VÁLASZTANIA KELL: vagy egyik vagy másik!
Azt gondolom, igen, hogy egy tanár a SAJÁT diákjával még a beleegyezési korhatár (15 év) után se jöjjön össze, várja meg a diák nagykorúságát és a függelmi viszony megszűnését kettejük között!
Ha a diák felnőttként, 18 évesen is viszonozza a szerelmet, bánomisén, akár házasodjanak össze!
Ameddig én fizetem, az én adómból, addig ne csajozásra / pasizásra használja az értékes munkaidőt és a státuszából nyert hatalmat!
Itt az is etikátlan és szerencsétlen, ha valaki egyetemen jön össze az oktatójával, de az nem törvénytelen.
Viszont ott is juthat a diák előnyhöz a társaival szemben, ha szexuálisan kapcsolatot folytat a tanárral.
Sőt ez az oka annak, hogy cégekben sem etikus, ha valaki a munkatárssal jön össze, bár nem törvénytelen.
A gyerekek esetében a hatalmi viszony, és az, hogy a gyerek nem láthatja át, hogy mivel jár, az teszi súlyossá az ügyet.
De nagy igazságnak tartom általában is, hogy házi nyúlra nem lövünk, tehát ne keverjük a munka és magánéleti kapcsolatokat, egy kapcsolatnak egy világos célja legyen, és az a cél legyen csak az, akkor nem fog egyik fél se nagyot sérülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!