Ha az állam akar a legjobban több gyereket és demográfiai változást, akkor miért nem fizet a gyerekekért?
A nők lennének akkor is a szűk keresztmetszet, de ha ilyen-olyan támogatások helyett az lenne, hogy mint a plazmaadásnál egy (egészségesen megszült) gyerekért kapsz 10 milliót és utána az állam neveli fel egy internátusban és azt csinál vele, amit akar (akár szuperkatonát vagy elit-tudóst is tudna belőle csinálni, amiből később neki lenne nagyon sok haszna és visszajönne a befektetett összeg, sőt, még jobban is annál, mintha családban nevelkedne és ott hatnak rá a generációs defektusok, amiket aztán évekig kell pszichológusoknak helyre tenni).
És opcionális lenne, tehát aki akarja, az megteszi, aki nem, az ugyanúgy nevelhetné a gyereket családban.
Szerintem rövid időn belül 2 fölött lenne a szaporodási ráta.
Miért lenne baj egy ilyen rendelet?
Azért, mert a gyereknek szülő kell.
A nevelőotthonos megoldásnak sok esetben nincs pozitív kimenetele.
Inkább azt tudnám elképzelni,hogy a Kryptonban.Veszik az anyuka-apa szaporító sejtjeit és egy mesterséges méhben növekszik a gyerek.Full egészséges, sem fizikai, sem szellemi fogyatékossága nincs.
Utána, megkapják a szülők.
Bár kétségtelen, hogy a környező országok, ugyanilyen tendenciát mutatnak a születésszámoknál és abban is egyet értek és én is érintett vagyok, hogy a gyerek, sokaknál igenis pénzkérdés, mert, ha valamikor, ma igazán nehéz olyan körülményeket teremteni egy gyereknek, amilyet a szülő szeretne, de itt nálunk még az is hozzájön, hogy olyan környezeben kellene gyereket nevelni, ahonnan az emberek elmennek és az ország elnéptelenedik. Az a jövő, ami jelen pillanatban az országnak kinéz, az minden csak nem egy boldog jövő, amibe az ember gyereket akarna vállalni.
A pénz mellett egy élhetőbb ország kellene leginkább, oktatással, egészségüggyel és olyan lehetőségekkel amik túlmutatnak egy összeszerelő üzemen, vagy egy oligarcha valamelyik cégén, mint karrier.
Nem avval van a baj.
A nép szegény erre ha mindenből jót akarsz adni a gyereknek havi 110000 Ft na most akkor miből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!