Mi a véleményetek arról, hogy amikor az ATVben megkérdezték Gyurcsány Ferencet, hogy ő a 2006-os botrányok után miért nem mondott le, azt válaszolta, hogy "visszautasítom, hogy vádoljon!"?
Figyelt kérdés
febr. 19. 13:59
2/11 anonim válasza:
Nagyon nagy lehet a baj a FIDESZ-nél ha még mindig Gyurcsányozni kell. 14 éve nincs hatalmon, 14 éve kétharmaddal kormányoztok. Nem ciki még mindig másra mutogatni?
3/11 A kérdező kommentje:
Gyurcsány van még mindig a közéletben. Nem én kényszerítettem rá!
febr. 19. 14:10
4/11 anonim válasza:
#3: Mintha azt ígértétek volna, hogy elszámoltatjátok, persze kényelmesebb ha lehet terelésre használni, mint most is.
5/11 anonim válasza:
Gyurcsány nem változik.2006-ban hiába várta a nép,hogy lemondjon.
6/11 anonim válasza:
5# így van...és szépen hozza is nekünk fidesz szavazóknak a győzelmet, legalábbis nagy segítséget nyújt a barma, mert a megalomán alkesz ezt sem ismeri fel!
7/11 anonim válasza:
Hát ezen én sem lepődök meg, ahogyan #1. Ugyanis valóban elhangzott egy "visszautasítom, hogy vádoljon" válasz, csakhogy nem ez volt a kérdés. Magyarul nem sikerült megértened a kérdést, vagy úgy értelmezed ahogy te akarod. Ezen se lepődök meg, és azon sem, hogy a sok IQ nuku fideszes megint gondolkodás nélkül beszopta a baromságot.
8/11 anonim válasza:
Büdös önkritika nélküli gyökér! Többek között miatta van a sokadik 2/3...Azt mondta, "én vállaltam a felelősséget, odaálltam a parlament elé, hogy folytassam-e". XD
Pont úgy vállalja a felelősséget, mint azorban...
9/11 anonim válasza:
sarokba szorítva érezte magát. csoda hogy nem fingott be megint a stressztől mint régebben:
10/11 anonim válasza:
Ez a fing bizony kificcant a gatyából.🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!