Milyen viszonyban volt Orbán Viktor a kegyelmet kapó K. Endrével?
Arról a sajtóból lehet értesülni, hogy Orbán Viktorhoz bizonyos közel álló személyek mégis milyen kapcsolatban álltak K. Endrével vagy az általa mosdatott pedofil V. Jánossal. Viszont arra jelenleg van-e bizonyíték, hogy esetleg a drága doktorminiszterelnökúr ismerte-e ezt a két jómadarat?
Lévai Anikó például ismeri K. Endre erdélyi özvegy édesanyját.
Szmulai István, az Orbán-család ügyvédje védte V. Jánost és nem akarta, hogy a bicskei pedofil igazgató ügyében a részletek kiderüljenek.
Ifj. Orbán Győző pedig nagyon jó viszonyt ápol(t) magával K. Endrével és társszervezők voltak.
De a kérdés az, hogy Viktor erről mennyit tudott és hogy közbeavatkozott-e. Szerintetek mi a szituáció a Pedofidesz kapcsán?
Tételezzük fel, hogy igazad van és full Fideszes a csávó, ezért intézték el neki a kegyelmet.
Miért akkor kapja meg amikor már a 3/4-ét leülte a büntetésének és már csak háziőrizetben van? Miért bajlódott Kúriával ha tudta, hogy ez neki el lesz sikálva?
Én értem, hogy felültél a hype vonatra, de tényleg a kritikus gondolkozás ennyire nem megy?
Nehéz elképzelni, hogy nem ismerte személyesen.
Hidd el én lennék az egyik legboldogabb ha OV bukna.
Csak nem szeretnék rágalmazni mielőtt magasabb fokozatra kapcsolom a szidalmazását.
Orbán tesója volt vele jóban.
Ennyit segítek.
Azt én sem értem, hogy ha ilyen jó ismerős, rokon, barát stb. volt ez az ember, akkor miért nem adtak neki hamarabb kegyelmet. Akkor nem is kellett volna a Kúriához fordulnia, és ki sem derül.
És most nem lenne téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!