Mit szóltok hozzá, hogy 150.000 ember volt jelen a tegnapi tüntetésen?
Pottyondy Edina kiposztolta a YouTube csatornájára mint írásos bejegyzés.
Ez a 150.000-es létszám nagyon magas, ahhoz képest hogy az elmúlt 30 évben valamivel 40.000 ember alatt volt a rekord.
Mit gondoltok erről a hatalmas sikerről?
Illetve szerdán is lesznek hasonlóan sokan?
22# Ti tényleg agymosottak vagytok. A gyerekeidet pont hogy a kormány rontja meg intézményesített pedo rendszerrel ami védi őket.
A Nato-nak meg a tagja vagy, teljesen elsorvadt az agyad hogy ellene szurkolsz? Itt magyarországon ki öli a magzatokat és üldözi a keresztényeket? Ingyen kapnak épületeket és földeket orbántól.
Nagyon nagy a sötétség az agymosott fejekben.
Nem erőszakolta meg, kívánta a faszt a kis búza is.
Szerintem elképesztő volt ez a tömeg, és nagyon örülök, hogy én is ott lehettem:))
Néhány korábbi hozzászólóra reflektálva: ez a tüntetés a gyerekekről szólt. Nem volt benne szó pártpolitikáról, annyit mondtak el a szervezők, hogy a kormány nem teljesítette a feladatát a gyermekvédelemmel kapcsolatban (sem). Ezáltal persze nyilván odaszúrt a fidesznek, de nem az volt a tüntetés célja, hogy mondjanak le.
Emellett viszont ugye az ellenzéknek is beszóltak, teljesen jogosan, az összes szervező szurkál ide és oda.
És igen, ez szerintem is nagyon kínos az ellenzék számára, úgy láttam, Gulyás Marcinál se nagyon tudott ezzel mit kezdeni pl Dobrev. Most valami tüntetést szervez az összes ellenzéki párt vasárnapra, hát... eddig a visszajelzők száma kínosan kevés. 800 ott leszek, kb 1,600 érdekel.
Ez nagy jelzés az ellenzéknek is, hogy valamit rémesen rosszul csinál. Bár nekem az a személyes véleményem, hogy túl régóta csinálnak túl rosszul dolgokat. Már annyiszor okoztak csalódást az embereknek, folyamatosan újabb és újabb pártokra aprózódnak... nem fognak ők már elérni semmit.
A pénteki tüntetés előtt arra gondoltam, hogy ha az ellenzék jól megfogja ezt a kegyelmi-botrányt, akkor majd jó lesz. Péntek után úgy gondolom, hogy az ellenzék soha nem fogja tudni jól megfogni. Semmit se. Esélyük sincs. Ennek a jelenlégi ellenzéknek, pártoknak nincs esélyük. Nem bíznak bennük az emberük, és ezt be kéne látniuk.
Egyébként szerintem ez kicsit a fideszt is megijesztette, mert azért mégis az elmúlt évek legnagyobb megmozdulása volt, és most még gyurcsányozni sem tudnak igazán, ráadásul túl sok szövegrészletet sem tudnak kivenni a beszédekből, mert az egész igaz.
Jó lenne, ha ezt a szervezők valahogy tudnák folytatni, és nem tennék le itt a tollat, mondván ennyit tudtak tenni. Mert eddig azt hittük, az influenszereknek ott a határ, ahol vannak: a képernyő előtt, max elmondják a véleményüket, stb. A péntek este eddig abszolút nem volt benne a "munkakörükben". Viszont látszik, hogy így is jóval sikeresebbek voltak, mint évek óta bárki, aki bármit is mondott vagy próbált tenni a kormány ellen.
Szerintem ezen az egész politikai rétegnek, szavazóknak... szerintem ezen mindenkinek el kéne gondolkoznia.
"Emellett viszont ugye az ellenzéknek is beszóltak, teljesen jogosan, az összes szervező szurkál ide és oda."
Nagyon,mikor a zsomentum tolta hátulról az egész tüncit.
#30 kedves felhasználó, aki nem tudja értelmezni, hogy a vessző után szóközt kell tenni.
Megnézted már a tüntetésről szóló videóit? Ismered a szervezők munkásságát? Nem? Hát akkor ne mondj hülyeségeket!
31,ja,sok balos libsi nyekereg.Na,és?Tojással kellene megdobálni az összeset.
De tudom értelmezni és pont lexarom,hogy neked milyen stílus tetszik.Van elég space így is,írásban sem raksz szóközt.Mi másba tudsz még belekötni,vöröském?Te még oda sem teszel vesszőt,ahova kellene,betűtetű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!