Szerintetek a pénteki kiállás szervezői hosszútávon tervezhetnek még valamit politikával kapcsolatban?
Párt, megmozdulások, mozgalom, valami ilyesmit.
Én őszintén, reménykedem benne. Végre olyan emberek egy helyen, akikben bízok, sokkal jobban, mint bármilyen ellenzéki vagy kormánypártban.
Mielőtt olyanok kommentelnének, akik még nem nézték végig a tüntetés felvételét, kérem őket, nézzék meg a videót, és ha még utána fröcskölődni akarnak, mondják a gondolataikat, de szépen és kulturáltan.
Aki meg nekiállna sorosozni és gyurcsányozni: pár sorral feljebb leírtam, hogy nem szeretem az ellenzéki pártokat sem. Új embereket, új arcokat akarok látni a politikában, akiktől elhiszem, hogy tényleg jót akarnak a magyaroknak.
#9 :DD
Én Pottyondyra mondom, hogy for president. Szerintem elképesztő volt a beszéde, és ahogy az a sok telefon felviláglott... újra és újra meghatódok, amikor látom egy videóban.
Szerintem nem, remélem nem, mert nincs szükség még több hályogkovácsra. Ők most épp valami trendit lovagolnak meg, de majd ha gáz lesz, elfogynak mögülük az emberek akkor megint törlik a videóikat, ahogy 2022 után VV Zsolti csinálta, mert félt a Fideszes megtorlástól, utána meg szelfizet Orbánnal a nagy rettegés közepette.
"Szerintem elképesztő volt a beszéde" ugye tudod, hogy ő Momentumos volt? Csak azért mondom, mert kérdésben írtad, hogy eleged van az ellenzékből is.
ma 17:39
És szerinted mi is olyan olcsón megúsznánk ezt, mint az ukránok? Lenne jó kis polgárháború, pártok betiltása, a haza külföldnek való kiárusítása?
#15 persze, nem úgy gondoltam, hogy ők 9en állnak ki:D Hanem pont így, hogy szereznek szakértőket, nem feltétlenül a követőik közül.
Azt tudom, hogy Edinának van politikai tapasztalata, amit szerintem ő fel tudna használni.
Ti itt miről beszélgettek? Pottyondy, meg Azahriah, meg VV Zsolti? :D Ez a VV Zsolti nem az a VV Zsolti, aki leült zokniban egy kanapéra Gyurcsány Ferenccel és Ferencnével kampányidőszakban, majd kampány után elmondta minden utolsó szarnak Gyurcsányt? Mert ha az, akkor az egy egyenes ember! Ez a Pottyondy, nem az a Pottyondy, aki kész viccet űzni konkrétan mindenből, mi ideológia? Teljesen mindegy neki, hogy jobboldali értékek, baloldali értékek és az un. és mai értelemben vett liberális értékek, kb. mindenen gúnyolódik, mert Ő ezt már meghaladta. Névrokonokról van szó csupán, vagy róluk van szó?
Ugyan Gulyás Marci nem került szóba, de Gulyás is az egyenes emberek közé tartozik. Lázong, fröcsög, vérben forognak szemei, mikor Orbán állítólagos rendszeréről van szó, mikor a NER-ről van szó, aztán leül kulturáltan, visszafogottan, higgadtan, teljes nyugalomban, mosolyogva, már-már baráti légkörben beszélgetni egy volt NER lovaggal. Az szép!
Azahriah más, az egy korrekt gyerek, az is korrekt volt, amit üzent a tüntetés résztvevőinek, de tudja is a helyét a srác és ezt is becsülöm benne. Tudta jól, hogy nem neki kell bántalmazás ellen és erkölcsösség mellett tüntetni. Nem annak aki ilyen orális numerákat tart mobil WC-kben vagy mögött (nem tudom) és aki ezzel gyak. ezt a lányt túlzás nélkül tönkretette. Persze kettőn áll a vásár, tény, de ugyanakkor az is tény, hogy kettőn áll a vásár! Esküszöm bármire mi szent, hogy engem még soha a büdös életben nem szopott le senki sem nyilvános helyen, és tini éveimben sem volt egyetlen egy olyan lány sem, akinek a száját zsebkendőnek használtam. Ki lehet hagyni ilyen dolgokat, és lehet nemet mondani, ahogy tettem egyébként több esetben (4-5 alkalom volt ilyen, tény, hogy Azahriah-t valszeg többször éri kísértés). Akkor ugyan te vagy a hülye, az összes férfi körében te vagy a hülye, ez alap, de kit izgat? Barátoknak nem kell megfelelni, akinek meg megkell az nem barát, az kotródjon.
Figyelj, abból felhördülés volt, mikor egy tüntetésen részt vett Ábrahám úgy, hogy azt merte mondani, hogy Ő ott civilként tüntetett. Tök jogosnak tartottam, hogy ezen a balosok hőbörögtek, hogy ez álságos! Most ugyanez történik baloldalt és 1. a balosoknak nem jut eszébe ez az eset és az, ahogy reagáltak erre, 2. a jobbosoknak sem jut eszébe ez az eset és hőbörögnek, hogy ezek nem civilek. Mi a f....szom van???
#19 Ne komolytalankodjunk! Fikázhatod azokat, akik most vannak hatalmon, nem veszem személyes sértésnek, magyarul lesz-rom, akkor legyen az, hogy igazat adok neked ebben, hogy ne ezen akadjunk fenn... Körülbelül arról beszélsz most, hogy egy vacak kőművesnél egy nőgyógyász is jobb kőműves. Hát nem! :D Akik lehetnének hatalmon (a youtube-reket leszámítva) azok is korruptak, ők is maffiaszerűen működnek és ezt bizonyították, igen a Mi Hazánk Mozgalom is, ha tisztában lennél azzal, hogy az a Jobbik, amiből kvázi kivált a Mi Hazánk, annak gyors növekedése és szinte az első pillanattól színvonalas megjelenése tisztán a "támogatóknak" köszönhető, elképesztő pénzek érkeztek hozzájuk és csak a legfelsőbb körökben tudták, hogy honnan. Ha jól emlékszem 2009-ben volt erőfitogtatással egybekötött tisztújítási "ceremónia" náluk, amin részt is vettem, már akkor, 2009-ben az a pénz, mi abba belevolt ölve, abból életed végéig elevickélnél! Az itt megjelenők közül Gulyás Márton szintén ez a típus, az egész médiáját úgy tartják fenn, nem a nézőiből tartja azt fenn, nem is tagadja, kár is lenne. Meglehet csinálni ezt nézőkből is, Magyarországon is, kitartással, csak nem ennyi idő alatt, 5-8 évre szükség van, és közel milliós feliratkozóra az 5. évben, de Ő szinte az első pillanattól olyan körülmények között dolgozik, hogy ilyet fenntartani nézőkből nem lehet. Ez mind valakinek a befektetése. Befektetésből pedig profitot vársz, aki pénzt fektet be, az pénzért fekteti azt be! Gulyás Mártonnak akkor kell ezt kifizetni, ha Ő egy új kormányban lesz valaki, ha nem, akkor kifizette azzal, hogy hozzájárult a kormányváltás elősegítésével, de onnantól el van engedve a keze, onnantól önállónak kell lenni, tehát neki a biztos, a tuti az, ha a Fidesz van kormányon. A két oldal között kb. annyi a különbség hogy a baloldali médiába "magánemberek", üzletemberek fektetnek annak érdekében, hogy ez a kormány megbukjon, mert üzleti lehetőségeik azáltal bővülhetnének, ellenben a jobboldali médiába a kormány fektet pénzt, hogy hatalmon maradásukat elősegítsék. A jobboldal (egyébként baloldali javaslatra/utasításra) 2002 óta eltartja a saját médiáját, ennél fogva azért senkinek nem tartozik! Előtte tartozott. Nem fizetett, megbukott, ennek jórészét már megbosszulta, a nagyja börtönben van.
Egyelőre ha jól érzékelem ezt személyes támadásnak vetted amit írtam, pedig én még véletlenül sem szeretném a tüntetésen résztvevőket hitelteleníteni, én csak azokat, akik a színpadra merték tolni a képüket. Akik elmentek a tüntetésre (civilek) én azokkal egyet tudok érteni és nem gondolom, hogy van bárki is, ki nem ért egyet velük. Azonban youtuberekből legalább olyan veszélyes politikus bír lenni, mint amilyen pl. Zelenszkij. Itt van mellettünk a példa és mégis egyesek ilyen elképesztő őrültségben gondolkodnak. Ami ha komolytalanul beszélgetünk erről, akkor szoba kerülhet, nem mondom, hogy két tininek/fiatal felnőttnek ne lehetnének ilyen gondolataik valamiféle lepkekergetős fesztiválon borozgatva, de azért ez maradjon ott és annyiban! Mert mint látható eltud jutni ez odáig, hogy nem bír ott és annyiban maradni.
Ezzel nem feltétlen ért egyet egyébként a baloldal és a baloldali média. A 444 példának okáért a legkevésbé sem. Pár évvel ezelőtt még arról írt, hogy a pedofilokat vissza kell tudni vezetni az életbe, nem lehet őket egy életre elzárni. Azaz egyáltalán nem ért egyet a büntetésük szigorításával. Terápiában látják a megoldást. Érdekes, hogy egy szexuális irányultságról úgy gondolják az gyógyítható. Úgy tudtam, hogy ilyet még kimondani sem szabad. A pedofília attól, hogy (helyesen) elítélendő, üldözött dolog, még egy szexuális irányultság, ami egy állítólag létező kategóriába tartozik, mit parafíliának neveztek el, azaz ezek a pszichológia meglátása szerint gyógyíthatatlan személyiségzavarok. Ha megnézed a 444 helyszíni közvetítését gyak. gúnyolódnak, elmondják, hogy ez egy civil tüntetés, és ahogy kimondták ezt MZP beszél a kamerába. Ez nettó gúnyolódás és aki nem érti, azt sajnálom, de jobboldalon pl. ezen hangosan nevetnek.
Én meglátásom az, hogy nagyon durva szigorításra készül a kormány. Várjuk meg, hogy ezt beadják, lássuk meg mi áll benne és lássuk azt, hogy reagálnak erre a kedvelt influenszereink, a baloldali média és az "árnyékkormány". Utána beszélgethetünk arról, hogy ők kicsodák. Nem hülyékkel van dolgunk kormányon sem, így ez mindenképp június előtt ki fog derülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!