A fidesz szavazótáborának legnagyobb részét tényleg a nyugdíjasok teszik ki?
Figyelt kérdés
febr. 18. 11:04
11/15 anonim válasza:
ma 11:43
Tudnál egy ilyen Viktorka nyilatkozatot linkelni ahol az ellenzéki szavazókat becsmérli vagy épp a nem túl sok eszükre, iskolájukra utalgat?
12/15 anonim válasza:
11/11
Hogyne, melyik kell? amikor lesorosozza, lehazaárulózza, lemelegezi, őket?
Lehet válogatni :)
13/15 anonim válasza:
Falusi munkanélküli, segélyváró C is hatalmas bázisa a kormánynak no meg az alkoholisták nagy része.
14/15 anonim válasza:
Én nem vagyok nyugdíjas. Nem tartozom a NER-hez sem. Egyszerű családos dolgozó ember vagyok. Számolok. Jelenleg az utolsó fillérig leadózva megkapon a bruttó fizetésem 66,5 százalékát. Emellett a gyerekek után jelentős adókedvezményt kapok.
Az ellenzék ennél csak szarabb ajánlatot adott. Engem első sorban az érdekel hogy mennyi pénz jut a családnak.
A többi fellengzős duma nem érdekel ha holnaptól el akarják venni a pénzem és ködös ígéreteket kapok arra hogy egyszer majd nekem is jobb lesz.
15/15 anonim válasza:
Nyugdíjas kommerek. Mint a baloldali pártok támogatói. Csak ezek szeretik azt a hazugságot terjeszteni, hogy őket hogy elnyomták a komenyisták. Ja, azért voltak párttitkárok mindannyian.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!