A Fidesz szavazóiban miért van ekkora gyűlölet?
Az egy dolog, hogy egy hamis buborékban élnek, teljesen hamis információk alapján alkotnak véleményt. (Tisztelet a kivételnek, mert azért sokuknak nem nagyon van saját véleménye) De olyan szinten tudnak beszélni az ellenzékiekről: hazaáruló, gyurcsányista, sorosista. Stb
A legszomorúbb az egészben, hogy a leghangosabbik csoportjuk pont az ilyen 60+-osok, akik sok mindent átéltek, de önálló vélemény az 0.
Őket lehet az újságok és TV-szintén legjobban manipulálni, ők még nem úgy nőttek fel, hogy nagyon oda kell figyelni a hír forrására...
Nem mindenki manipulálható közülük, de a nagy tömegek és főként az egyszerűbb emberek igen.
A nagy hazaáruló, gyurcsányista, sorosista mantra éppen az, amit a propagandából ismernek, lényegében a párt által beléjük táplált mantrát mondják fel agyatlanul.
Ezek semmik ahhoz képest, amit az ellenzekiek mondanak. Pl. itt felvetették, hogy mi lenne, ha kiderülne, hogy Orbán pedofil, ami túllép egy határt már azért. Pedofidesz - ez is megy mostanában itt.
Parlamenti vitákban az ellenzéki politikusoknál érdemes megfigyelni Jakab stílusát, egy másik meg Putyin hátsóját emlegette Orbánnal összefüggésben (a házelnök mindkét esetben figyelmeztetett).
A párbeszédes Szabó Tímea egyik felszólalására a házelök is döbbenten reagált, Orbán meg, amikor megadták neki a szót, nem is kívánt reagálni, ami tőle azért elég nagy dolog.
Ebből táplálkoznak. Nekem 2022 februárjában sok nekem esett amikor segítettem a menekülteket, minden voltam. Ezt elmondtam másoknak, más is ez kapta vissza.
Fideszesek ma a pocsék országot más gyűlölködésével terelik el.
Szabó Tímeánál nem ez az egyetlen eset, hogy figyelmeztetik. Kövér is ezt tette, meg is mondta neki a véleményét, mert folyamatosan bekiabált az államtitkár szavaiba.
Én egyébként ezt őszintén nem értem. Nyilván ebben felelőssége van Orbánéknak, hogy mennyire uszítanak mindennel kapcsolatban. Mindenki a kormány, a magyarok ellensége: Gyurcsány, Soros, migránsok, Brüsszel, Eu, Nato, Biden, lmbtq, ez meg az meg amaz. És valamiért rengeteg ember észérvek nélkül, ha csak hallja ezt, hogy őket utálni kell, utálni fogja, és már mindenre, ami kicsit is más, mint ő vagy az ő gondolkodása, az már egy féreg.
Szörnyű ilyen emberek között élni:(
8as vagyok. Ez igazából nagyon ijesztő.
Nekem ott volt a legnagyobb megdöbbenésem, amikor Budaházy Edda vitázott Osváth Zsoltival. Az valami borzalmas érzés volt.
2, ellenzéki vagyok. Én sosem szidtam a szavazókat. Én egyetlen embert szidok: Orbán Viktort.
Aki nem tud különbséget tenni Orbán és a szavazói közt, arra tényleg nem lehet mit mondani. Egy politikusnak vállalni kell a kritikát, egy választópolgárnak nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!