Mennyire tartod magad politikailag tájékozottnak? Milyen sajtótermékeket olvasol?
Kuruc-ot.
Ilyen zselex,zsindex,nígynígynígy zsécé lapokat meg sem nyitok.Ezek a romentum,zsk szócsövei.
Én vegyesen szemezgetek mindenféléből, nézni/hallgatni leginkább az ATV/Spirit fm/Hit rádiót szoktam, az elég tárgyilagos a többihez képest, függetlenül attól,h ki a tulajdonosuk.
Nyomtatottat én se olvasok, a hírportálok közül meg a 444-et és a mandinert is szemezgetem, kíváncsi vagyok mindegyik buboréknak a saját kis alternatív valóságára, érdemes minél több nézőpontot megnézni és azokból mozaikszerűen ki lehet rakni,hogy egy-egy ügy esetén mi is lehet nagyjából a valósághoz. A Válasz Online-on néha önmagukban is egész értelmes cikkeket találok. Meg Seres Lászlónak van az individualista.hu oldala, vele értek egyet talán leginkább.
Látom még mindig sokan elkövetik azt a hibát, hogy hírforrásnak tekinti a kormánymédiát, pedig az csak politikai eszköz, nem tájékoztat. Nyilván mindenki részrehajló, de van különbség a valóság és a valótlanság között.
Ami engem illet, lassan már a Gyakoriról értesülök leginkább a hírekről, de alapvetően az Eurostat, KSH, Wikipedia azok, amikre alapozom az álláspontjaimat. A napi politikai szappanopera nem érdekel.
Amit Facebookon követek vegyesen: 24.hu, Telex, Index, 444.
YouTube-on leginkább Puzsér Róberték beszélgetéseit hallgatom, néha megnézem az ATV, a Telex és a 444 videót is.
Nagyon nem merülök el a politikában, de ha nagyon utánanézek valaminek, akkor lehetőleg objektív források legyenek. Így messze kerülöm a nyomtatott sajtót (köztük a regionális, megyei újságokat is), rádió és tévé is kizárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!