Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Novák Katalin és Varga Judit...

Novák Katalin és Varga Judit valóban emelt fővel, méltósággal távozott?

Figyelt kérdés
febr. 17. 21:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Azért az emelt fővel és méltósággal távozás még a legelvetemültebb gondolkodású emberek szerint sem ez.

Inkább elvitették a balhét két pozícióba helyezett és szerintem nem tisztességtelen nővel. Sokkal inkább érdekelne engem és szerintem másokat is hogy kinek állt ez érdekében. Kizárt dolognak tartom, hogy ez saját döntés lett volna. Egyszerűen oda tolták eléjük, hogy ezt alá kellene írni. Azt, hogy ezt miért vállalták be, nem biztos hogy meg fogjuk tudni, de azt nagyon is elképzelhetőnek tartom, hogy két lehetőség közül ez tűnt jobbnak. Valószínűleg fel sem merült bennük, hogy kiderülhet. Sokkal fontosabb lenne azt tudni, hogy kik álltak a háttérben.

Egy román újságban, román oknyomozó riporter taglalja a felmentett igazgatóhelyettes családjának kapcsolatait egy erdélyi nemes család, a református egyház és Orbán feleségének összefüggéseit fejtegeti. A magyar államtól kapott támogatás, sportcsarnok, kastély felújítás és hasonló érdekes információk tükrében. Ezt kibogozni sokkal érdekesebb lenne, mint azon töprengeni, hogy miért lengi körül az egész ügyet ez a titokzatosság és próbálják lezárni érdemi magyarázat nélkül.

febr. 20. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!