Mit gondoltok a tegnap esti tüntetésről?
xddd
Szerintem rengetegen elhiszik, sőt tudják:DD
Egyetlen párt sem támogatta a mozgalmat pénzzel, nem ők szervezték. Az ilyen emberek miatt tartott az ország, ahol. Helyetted is szégyellem magam.
Milyen politikai tőke???
Elhagyott, szegény embereknek gyűjtenek pénzt.
Ezt a koncert-dolgot az Origo és egyéb értelmes fideszes lap mondja csak. Előre tudtuk, hogy Azahriah nem lesz ott - ennek ellenére is 150 ezer ember kiment az utcára. Hitegesd csak magad ezzel! Rengeteg ember gyűlöli a rendszert, amiben él - reménykedve várunk egy olyan személyt az ellenzék oldalán, aki mögé be lehet állni. Jelenleg nincs senki. De majd lesz, én biztos vagyok benne.
Ez a rendszer pedig meg fog bukni. És nem azért, mert az jobb oldal, hanem azért, mert a hatalmukat szörnyű dolgokra használják.
Milyen kormány az, aki nem védi meg a rábízott embereket - és még támogat is olyan személyeket, akik hozzájárultak bántalmazáshoz? Ráadásul pont úgy, hogy évek óta a gyermekvédelemről szól minden. Hát így védik meg az embereket. Csodás. Nagyon biztonságban érzem magam.
#35 én ott voltam. Amikor elindultam, nem fértem fel a metróra, annyian voltak ott. Késve kellett elkezdeni, mert annyian érkeztek még és még és még - le kellett zárni egy idő után a metrókat.
Elképesztően sokan voltunk ott. Rengetegen. Ez ott a tömegben is kilátszott, a képek és felvételek is jól mutatják.
A Telex, hvg független sajtók - a kevés, ami még van az országban. Örülök, hogy még léteznek és küzdenek a kialakuló diktatúra ellen.
Kérdező,
1) a Fidesz a kormány. Rendszerszintű és tartós változáshoz a kormányt kell cselekvésre, intézkedésekre kényszeríteni, akárki legyen is az. Most pedig a Fidesz az. (sajnos). Azt kell megtalálni, hogy az adott kormányt (most a Fideszt) mi motiválná érdemi, pozitív irányú intézkedésekre. Ha meg semmi, akkor meg azt, hogy hogyan lehetne leváltani, valami JOBBRA...
2) Oké, hogy most nagyon-nagyon felhívtuk a figyelmet egy fontos ügyre, DE: nézd meg 1-2 év múlva, hogy mennyit ért hosszútávon!... (Egész nagy összegbe mernék fogadni, hogy semennyit.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!