A mai tüntetés egy unalmas közös séta volt csak?
Figyelt kérdés
febr. 16. 21:39
21/27 anonim válasza:
#20: mert annyira filantrópok ezek a youtuberek hogy önerőből megteszik a közjóért? Azért ennyire naivnak nem kellene lenned.
22/27 anonim válasza:
"Azért ennyire naivnak nem kellene lenned."
Szerintem te vagy túlságosan cinikus. Feltételezésed egyedüli alapja, hogy "senkinek sem lehet önindíttatású motivációja", hogy ilyeneket tegyen. Szomorú életfelfogás.
23/27 anonim válasza:
Lehet hogy szomorú, de manapság mindenkit a pénz mozgat, ez a szomorú valóság. A szomorú inkább az hogy az ilyen filantrópiában hiszel.
24/27 anonim válasza:
25/27 anonim válasza:
"11: gulyás maga is elismerte"
Jahh igen, meg is feledkeztem, hogy pályázatokon nyerni, meg adományt gyűjteni az nálatok a "felvásárlás" kategória. Csak azt nem értem, hogy akkor a fidesz hogy nem tudja felvásárolni őket, hacsak ennyin múlik :D
26/27 anonim válasza:
jaj hagyjuk már, egy kutya mind. az egyiket az állam pénzeli, a másikat meg külföldről "adomány" címszó alatt. ennyi erőből a megafonosok is "adományt" kapnak, de ha neked komfortosabb az álomvilág akkor egészségedre.
27/27 anonim válasza:
Ez nem egy olyan véres tüntetés volt, ami kormányt akar buktatni.
Amúgy az unalmas séta túlzás, alig lehetett odáig eljutni, ott pedig alig lehetett megmozdulni. Pl Andrássy úton levegőt sem lehetett kapni a végére...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!