Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Tamás elég lehet a...

Magyar Tamás elég lehet a változásra vagy kevés, és valahogy kiiktatják?

Figyelt kérdés

Első kérdés, hogy a volt felesége miért nem segít neki?

Mostani posztja

'Tisztelt Miniszter Úr, Kedves Gergő,

Állításaiddal ellentétben, soha nem fenyegettelek semmilyen ügyben. Ez rágalmazás. Ha ilyet írtam neked, felhatalmazlak, hogy hozd nyilvánosságra.

Te 2023 nyarán (írásban) jelezted, hogy az állami megbízásaimat a volt feleségem ilyen irányú döntése esetén tarthatom meg. Habár korábban még azt mondtad, hogy egy gyors/zökkenőmentes válás esetén természetesen semmi nem változik. Ez inkább hangzik burkolt fenyegetésnek.

Merem remélni, hogy Magyarországon az állami vezetői pozíciókat szakmai alapon osztják és az én esetem csak egy sajnálatos kivétel volt.

Állításoddal ellentétben, a 2021 februári KEHI vizsgálat, rendkívüli, be nem jelentett vizsgálat volt. Egy ilyen vizsgálatról csak két ember dönthetett. Rendőrök álltak a Diákhitel Központ előtt és közölték az intézkedő KEHI vizsgálók, hogy ha nem bocsátom rendelkezésre a laptomomat, akkor rendőri intézkedésre kerül sor. Erről téged és több kormánytagot is azonnal tájékoztattam. Aznap kormányülés volt…ha esetleg nem emlékeznél, átküldöm az sms-em erről.

De egy sokkal fontosabb téma: megköszönném, ha a magyar közélet megtisztulása érdekében befáradnál velem a Központi Nyomozó Főügyészségre egy, az egész országot felkavaró büntetőügyben tanúskodni. Úgyis rég találkoztunk.'

2024. febr. 16. 16:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Mondjuk a nevét helyesen is írhattad volna...
2024. febr. 16. 16:33
 2/11 anonim ***** válasza:
35%
Szándékos provokáció. Mint az a kérdező aki K. Endrének akar milliárdos kártérítést. Hazaértek a suliból és a lecóhoz nincs kedvük...
2024. febr. 16. 16:35
 3/11 A kérdező kommentje:
Magyar Peter* elnezest
2024. febr. 16. 16:40
 4/11 anonim ***** válasza:
85%
Peter? Nem angol, hanem még a neve is magyar: Péter.
2024. febr. 16. 16:51
 5/11 anonim ***** válasza:
30%
Kérdés, hogy ki áll mögötte.
2024. febr. 16. 16:53
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Teljesen normális, hogy időnként vizsgálat van minden állami hivatalban. Na és? Aki nem követett el disznóságot, annak ettől nem kell bepánikolnia. Van egy olyan érzésem, hogy ez a Magyar valami rossz fát tett a tűzre, és most próbál előre menekülni, mártírt gyártani magából.
2024. febr. 16. 16:59
 7/11 anonim ***** válasza:
6, én csak 2 hónapot dolgoztam, csak a mi kisvárosunk adóhivatalában, mint adminisztrátor, amit, csak ott láttam, abba máshol belebukik egy kormány, és ez 10 éve volt. Azóta csak romlott a helyzet. Aki ezt nem hiszi, annak ajánlom, hogy próbáljon ki egy ilyen munkahelyet, már, ha felveszik.
2024. febr. 16. 17:06
 8/11 anonim ***** válasza:
És mikor állsz a nyilvánosság elé?
2024. febr. 16. 17:08
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem "Folyamatban lévő ügyről nem nyilatkozunk".
2024. febr. 16. 17:09
 10/11 anonim ***** válasza:
8, irtam 3 médiának, még tippet is adtam, hogy mit keressenek, nem lett belőle semmi, még csak keresni sem kerestek, pedig elég pontos adatokkal szolgáltam nekik. A családom helyi és ott élnek, ha nagyon akarja a hatalom meg tudja őket szivatni, láttam ilyet is.
2024. febr. 16. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!