Mit vársz a mai tüntetéstől? Szerinted lesz valami hatása?
Figyelt kérdés
Mert szerintem semmi különösebb következménye nem lesz sajnos.febr. 16. 11:08
1/9 anonim válasza:
Dehogy lesz, mi lenne? Orbán és a haverok annyira megszilárdították a rendszert hogy semmi sem mozdítja el őket a helyéről. Egy-két problémás alakot eltávolítanak maguktól mint ahogy most is tették és rájuk kennek minden gyanút.
2/9 anonim válasza:
Én ezt nem értem.
Amíg kiírják a választásokat, addig tudunk ez ellen a velejéig romlott rendszer és az alkalmatlan nacsalnyikjaik ellen szavazni.
A szavazás titkos, vagyis nem fog kiderülni, ha valakinek kinő a töke és az orbán rendszer ellen szavaz.
Miért kell úgy kezelni a dolgot, mintha egy eleve elrendeltetett dolog lenne, hogy itt a nyakunkon egy alkalmatlan diktátor?
3/9 anonim válasza:
Ráadásul pont olyan szervezik, akikre jó kis melegellenes propagandát lehet építeni.
4/9 anonim válasza:
Így is elég humoros a családbarát pedofidesz a gyerekek melletti kiállást támadja és már most előadja a gyerekekért tüntetni rossz dumát.
5/9 anonim válasza:
"Lehet tüntetni, előbb-utóbb megunják, hazamennek."
6/9 anonim válasza:
Ha csak az itt a gyakorin megfigyelhető kétségbeesett, görcsös ellenpropagandát nézi az ember, abból már átjön, hogy „a nagyméltóságú helytartótanács sápadt vala és reszketni méltóztatott”.
Ha csak ennyit ér el, ez is valami.
7/9 anonim válasza:
attól függ mennyien lesznek és a szervezők mit fognak leadni.
8/9 anonim válasza:
Békés, törvénytisztelő tüntetésnek az orbán rendszerben soha semmiféle hatása nem lesz! Ez a kormány csak akkor takarodik ha valamiért ők maguk akarnak eltakarodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!