A Fidesz gazdaságpolitikáján mivel lehetne javítani?
Azt sehogy.
Nincs ilyenjük. Amit a Fidesz "gazdaságpolitikának" nevez, az az ország szervezett kirablásának, és a választások előtti osztogatásnak egy bizarr keveréke.
A cél szempontjából tökéletes, de gazdaságpolitikának nem nevezhető.
5# "Ez nekem új, hogy egyáltalán van neki."
8# "Olyan nincs neki."
Hát amikor nem volt semmiféle kormányzás. Az az időszak, amikor "nem csináltunk semmit 4 év alatt" és én "belepusztultam, hogy nem csináltunk semmit" csupán 1%-ot "dübörgött a gazdaság". Míg Orbán Viktor alatt 7% és 11% is ment, ergo van gazdaságpolitika.
7 "
lemondásával. és odavinni hozzáértő embereket."
Akik már 1x tönkretették az országot? Kérdezem halkan -.-
Eisntein mondotta volt : "Az a legostobbáb ember, aki ugyanattól a kisérlettől más eredményt vár" Ezt így mondom az ellenzékieknek😉
Na várjál már, a GDP meg a gazdasági növekedés nem egyenlő a fejlődéssel :DD
Ha az országot teliszórod lombkoronasétányokkal, bizony lesz itt GDP, csak abból semmit nem érezni. :DD
Gyurcsánynak nem volt célja az ország kirablása. Orbánnak igen.
Ez kb olyan mintha azt kérdeznéd, hogy Mekk-msternek miben kéne javulnia.
Mivel az egész alapkoncepciójuk hibás, a kérdés nem értelmezhető. Egy kuruzslobol sem lesz soha orvos, mert kicsit javul valamiben.
Abban kell hagyni a szélhámoskodást és el kell takarodni a börtönbe vezekelni. Ez lenne a legnemesebb dolog amit tehetnek.
"lemondásával. és odavinni hozzáértő embereket."
Ez igen!! Ez logika!! Szerinted jöjjön Gyúecsány, aki egy totálisan bukott miniszterelnök, jöjjön Dobrev, aki bagyot tud igérni, de a szava semmit nem jelent, mert mindenki tudja, hazudik. Jöjjöj Donáth Anna, aki azt sem tudja melyik bolygón van, jöjjenek a zöldek akik csak azt szajkózzák zöld Magyarország, és jöjjön minden hatalomravágyó senki, akinek fogalma sincs semmiről, csak egy külföldi politikát akar kiszolgálni!!! Elárulom, nagyon kevesek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!