Kimondható, hogy ma Magyarországon Orbán Viktor a legkárosabb, legmegosztóbb ember?
A nemzetközi kapcsolatainkat tudatosan tönkreteszi, a szövetségeinket gyengíti, a magyarokat a világban lejáratja, a megítélésünket rontja, a gazdaságunkat tönkreteszi, családi cégekbe szétlopja az országunkat, stb.
Más is így látja? Mert ez szerintem elég objektív, és pártfüggetlen magyar vagyok, dollár és rubel nélkül.
Én tovább megyek, nem csak ma. A múltban sem tudok felhozni olyan embert, akit "önként" választott volna meg és ennyi kárt okozott ennek az országnak.
A korábbiak többségét Moszkvának köszönhetjük, ezt az embert meg Moszkva köszönheti nekünk.
2# De, a propaganda szerint a birkák az egy-két szavas parancsokból értenek. Egy hosszabb mondatot vagy okfejtést már nem értenek.
Sajnálom, hogy tőlem kell megtudnod, de a kormányod is ugyanolyan hülyének néz mint mi...
ÁLLÍTSUK MEG BRÜSSZELT!
NE ENGEDJÜK HOGY GYURCSÁNY FÜTYÜLJÖN!
STOP A MIGRÁNSOKNAK!
GURULÓ DOLLÁROK!
Kb ezt az értelmi színvonalat képviselitek.
5# Nem, azt szeretném ha leülnél, megnéznéd a partizán videót magyar péterrel aki elmondja hogy működik a fidesz. Valamint olvasnál legalább 5-6 internetes médiumot az m1 helyett és saját magad raknád össze a véleményed.
Az intelligens hírfogyasztásról nem is beszélve, ahol te magad vagy kíváncsi a hírekre és nem a fidesz adja a kezedbe a kész véleményt.
Ha idáig eljutnánk, felőlem arra szavazol akire akarsz, ha a fideszre akkor áldásom rá.
#6 Az intelligens hírfogyasztás ott kezdődne, hogy nem veszel alapnak olyan forrást amiről a forrás maga mondta el hogy megfizetik a véleményéért, hogy az amerikaiaktól és soroséktól kapnak pénzt ezen "vélemény" propagálásáért.
De hát ugye akinek nincs elegendő intelligenciája az azt hiszi a többiek a birkák mert mást gondolnak mint ő aki elhiszi a fizetett propagandát egy fizetett propagandistának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!