Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Pedofil! Arról miért nem esik...

Pedofil! Arról miért nem esik szó, hogy a Bicskei Pedo meleg is volt?

Figyelt kérdés
2024. febr. 15. 02:30
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
28%

18-as

"Ez az igazi nesze semmi fogd meg jól. 150 felnőtt melegből 100-nak 21 éves kora előtt volt legalább egy 12 és 18 év közötti (=fiatalkorú) partnere. Ebben mi az extra? Ez a kijelentés akkor is teljesül, ha 14 éves korában lefekszik a 14 év alatti osztálytársával."

Tehát a kijelentés FELNŐTT EMBERRE VONATKOZOTT. Nem 14 evesre. Nagyon kínosan és ügyetlenül próbálsz maszatolni. Nem sok sikerrel.

2024. febr. 15. 10:38
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
#22 Szóval ebbe beletartozik az is, ha egy 19 évesnek volt egy 17 éves partnere. Ez aztán tényleg egyenértékű azzal, mintha valaki 8 éves gyereket molesztálna. Orvosi szempontból sem számít pedofil jellegű vonzódásnak ez. 😂
2024. febr. 15. 11:41
 23/36 anonim ***** válasza:
78%
Egyébként bírom hogy mindenki ignorálja azt a tényt, hogy a kisfiút molesztáló férfiak, ugyanúgy ahogy a kislányt molesztáló férfiak is, hetero életmódot folytatnak többségében ha felnőttekkel való szexualitásról van szó. Tehát nem a magát felvállaló, Pride-on résztvevő, meleg pár tagjai lesznek azok akik nagy eséllyel kisfiúkat fognak molesztálni. Hanem a látszólag családos, hetero kapcsolatban élő apuka aki házasságban él egy nővel. 😂
2024. febr. 15. 11:46
 24/36 anonim ***** válasza:
94%

"Tehát a kijelentés FELNŐTT EMBERRE VONATKOZOTT. Nem 14 evesre. Nagyon kínosan és ügyetlenül próbálsz maszatolni. Nem sok sikerrel."

Most ha annyit változtatunk, hogy 18 és 21 között volt nekik legalább egy 18 év alatti partnerük, akkor sem lesz sokkal jobban igazad.

Nem kell szeretned a melegeket, sem elfogadnod, de ettől még lehet kritikusan szemlélni az ilyen okfejtéseket.

2024. febr. 15. 13:59
 25/36 anonim ***** válasza:
0%
Szoval 21 évesen normalis egy 14-15 eves gyereket megrontani. Aham...és te papolsz erkölcstől.
2024. febr. 16. 06:42
 26/36 anonim ***** válasza:

25,nem én papoltam az erkölcsről, sőt, én nem is sugallom azt, hogy ez jó, de jelen helyzetben:

-egy 14-15 éves gyerek már lehet szülő! minden probléma nélkül tud szülni és tud termékenyiteni

-törvényileg, amit Orbán határozott meg, egy 14-15 éves gyerek, már nem minősül gyereknek, mert azt levitték 12 évre.

Egyikkel sem értek egyet és egyiket sem támogatom, de jelen pillanatban, amikor mindenki rendszer szintű problémáról beszél, akkor többek közt erről beszél.

Ezért nincs gyerekvédelem, ezért nem születik gyerek stb.. stb...

2024. febr. 16. 06:45
 27/36 anonim ***** válasza:
23-szóval az álcának használt családban élők valóban undorítóbbak mint azok akik a deviáns ünepen billegnek. Ebben egyetértünk! Másrészt a gyakorlat is igazolja azokat a kutatásokat amiket példaként írtam. Mindkettő esetében 40+ vagy közeli ferfiak zaklattak 18 alatti fiúkat.
2024. febr. 16. 06:46
 28/36 anonim ***** válasza:
0%

Az hogy 14-15 evesen szülhet az nem jelenti azt hogy jo szülő is lessz. Momentán azért mert még ő maga is gyerek. Nincs kifejlődve az értékrendszere és az ertekitelete, tapasztalatlan stb...

Te most igazából a pedofíliát relativizálod.

Azert mert jogi ertelemben a 14 eves mar fiatalkorú, es eppen kiesik a beleegyezési korhatár alól, nem kellene arra felhasználni, hogy idősebb, tapasztaltabb ragadozók megrontsák és kihasználják.

Mint mondtam a gyermekvédelmet szigorítani kell!

2024. febr. 16. 06:51
 29/36 anonim ***** válasza:

28, ha egy 14 éves gyerek csinál, egy másik 14 évesnek gyereket, az nem pedofilia. Én nem relativizálom a pedofiliát, én vagyok az első, aki elitélte Novákot azért, amiért tett és én tűntetek azért, hogy Orbán takarodjon a pedofilvédő minisztereivel együtt a francba.

Ez nem relativizáció kérdése, ez a rendszer hiányossága. Nincs szakember, aki foglalkozna a gyerekkel se az iskolában, se az önkormányzatoknál, sehol.

Ha működne az állam, akkor a bicskei eset sem történt volna meg. Ez nem a pedofilia relativizálása, ez az állam felelőségrevonása, amiért magára hagyta a gyerekeket, sőt legalizálta azt, hogy 12 évesen már ne legyen gyerek. Nem én legalizáltam ezt, hanem az Orbán kormány.

2024. febr. 16. 06:55
 30/36 anonim ***** válasza:
0%

Most nem a tinik közt folyttott szexuális életről beszélünk.Ezt te akarod idekeverni valami miatt.

Nem változtat semmin, hogy egy 12 evest kisgyereknek vagy fiatalkorúnak hívnak(egyébként 14 beleegyezési-de franciaországban pl még kevesebb) attól még kiskorú 18 éves koráig. Ergó nem felnőtt, nem is illetik meg azok a jogok, és nincsennek is olyan elvarasok felé. Gyerek. Nem önálló. Hiába forgatod a szavakat. Ez bizony pedifília.

A fidesznek mennie kell, a gyermekvédelmi törvényt pedig rendbetenni!

2024. febr. 16. 07:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!