Nem politikai pedofília ilyen szinten politikai tőkét kovácsolni a bicskei molesztált gyerekek ügyéből?
Láthatóan nem érted, mit jelent ez a fogalom.
Itt a pedofíliát egyedül a Mi hazánk hangsúlyozta. Ellenzéki oldalon alapvetően nem ezen volt a hangsúly.
4:
Hogy nem ezen volt a hangsúly?? 🤣 Úgy látom nem láttál mostanában DK-s videókat.
Én értem a fogalmat. Azt jelenti, hogy az emberek ösztönös gyermekféltési reflexeit használod ki más politikai célok elérésére.
Sajnos egyre inkább ez zajlik.
5:
Én sem azt állítottam, hogy a gyerekekkel foglalkoznának (tesznek a fejükre), hanem az ügyük kapcsán gerjedt ösztönös hisztériát csatornázzák át más politikai célok szolgálatába.
Pont emiatt okádtam - többek között a Fidesztől, erre most kiderül, hogy ez ellenzék még rátesz erre egy lapáttal.
"Úgy látom nem láttál mostanában DK-s videókat."
. Nem, szerencsére nem nézek ilyeneket.
A politikai szempontból a közbeszéd számít, nem az, hogy egyetlen párt milyen kampányanyagot gyárt..
"Én értem a fogalmat. Azt jelenti, hogy az emberek ösztönös gyermekféltési reflexeit használod ki más politikai célok elérésére."
. Nem, k*rvára nem ezt jelenti. Azt jelenti, hogy politikusok gyerekeket biodíszletként használnak ki kampányeseményeket. Éek óta ebben az értelemben kerül elő.
8:
Azt is jelenti. Az a belépő szint.
De az is az, amikor a Fidesz gyerekvédelem ürügyén hergelt a melegek ellen, és az is, ami most zajlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!