Orbán úgy táncol, ahogy a pedofil haverjai fütyülnek?
Épp a bíróságon a védőbeszédemet mondom. Ítélet: agyonvertem egy kutyát téglával.
Védőbeszédem:
Hányok az állatok ellen elkövetett erőszaktól. Nekem is négy kutyám van. Egyébként is Gyurcsány! Én nem tudtam, hogy kutya, azt hittem macska.
Mit gondolsz mit mondana ilyen baromságra a bíró?
#1 Nincs is gyereked :DDD Honnan tudom? Azért lettél elvakult fideszes, mert nő szóba nem állt veled hát otthonról fotelharcolsz a bálványodért, kitöltöd a nemzeti konzultációt és rohansz a szavazás napján ixelni a fideszre :D
Mert te így "nyertes" oldalon vagy :DD
A parizer a hűtődben nem erről árulkodik :D
Nem volt, mi? Meg Kaleta, meg ereszen mászkáló sem volt igaz?! Szent mind és makulátlan. Aha...
"Semmi jóérzés, szégyenérzet, belátás, igazságéret nincs bennük."
Ez pontosan így van. Az ország legszarabb emberei jelenleg a vezetők.
Egyik rosszabb mint a másik!
Teljesen mindegy melyik párt haverja-ellensége egyik ugat-másik hallgat,
ezt már régen lejátszották a nagyok, majd elmondják, hogy történt, mi történt mi meg ostobán bólogatunk- vagy rázzuk a fejünket fele-fele arányban
ők meg szarnak ránk nagy ívben!!!!
Mit hisztek nem ők mondják meg mi az igaz???? Függetlenül valójában mi ,és hogyan történt????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!