Schmitt Pál (Plagibácsi) vagy Novák Katyi (Kaletalin) álamfõ bukott nagyobbat?
1-es
Inkább jobb ha hallgattok most pár napig vagy hétig pedofil simogatók és bujtatók. Jobban járnátok, ha kicsit meghúznátok magatokat.
Kérdésre a válasz, legalább is szerintem: Novák Katalin.
Novák, de minden fideszes köztársasági elnök bukott és vállalhatatlan volt, max a mértéke volt más.
egyeske meg inkább nem szólalt volna meg nem röhögik körbe (00:16
)
"Jobban járnátok, ha kicsit meghúznátok magatokat."
Miért járnánk jobban? Így is úgy is nyerünk. 🙂
"Miért járnánk jobban? Így is úgy is nyerünk. 🙂"
Ajjajajj, mikor a kispéniszű ember végre megfektet egy lányt és azzal vígasztalja magát, hogy "a kosár az kosár" xd xd
Nem igazán értem a metaforádat. Ebben az esetben mi is az a bizonyos kosár? És is az a végre? A folyamatos győzelmek után hogy lehet végréről beszélni? :)
5# "Miért járnánk jobban? Így is úgy is nyerünk."
Mármint úgy érted, hogy a gazdáid nyernek, akik aztán a te adódat is ellopják, a te jogaidat is korlátozzák és a te jövődet is tönkreteszik. Tiszta nyereség.
Az én jövőmet nem teszi tönkre senki, nekem mindegy, hogy melyik gárda van hatalmon, az én jólétem nem ezen múlik. :)
Szájba kell még mindig rágni:
egyik sem bukott.
Kiváló fizetést kapnak halálukig, 10-szeresét annak, amit egy átlagember.
Ez neked bukás?
Az, hogy már nem elnökök, csak megkönnyebbülés nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!