Novák Katalin lemondása valójában valami figyelemelterelés féle?
Én is erre gyanakodtam, de szerintem azért nem, mert rémesen tanácstalannak és kapkodónak tűnik a Fidesz. Ha megtervezték volna, akkor pl a Megafon és a propagandisták már bőven tudnák mit kell csinálni, mit kell mondani - most ők pl csak annyival kampányolnak, hogy bólogatnak OV egyik videójára.
Én sokáig Magyar Péterre is gyanakodtam, de ő is őszintének tűnik. Viszont ellene sem indult még olyan ellentámadás, ami arra utalna, hogy ez megvolt tervezve.
Szerintem ezt most nagyon benézték a fideszesek, a szokásosnál is összevisszább a kommunikációjuk, senki nem tudja, mit mondhat, mit tehet.
Ugye két fontos témában fogunk szavazni, polgármestereket és EP képviselőket választunk. A fidesz nemrég módosította a választási törvényt, hogy jobban kedvezzen a pártpolitikának az önkormányzati választás.. főleg budapest visszaszerzése lenne a cél. Ehhez képest jelenleg nincs megnevezve, hogy kit indítanak, és az egész párt megítélése csökken a mostani kegyelmi esettel.
Illetve a másik hölgy az konkrétan a fidesz EP listavezetője lett volna minden valószínűség szerint.
Legkisebb jelét sem látom annak, hogy ezt az infót a fidesz szellőztette volna meg. Ez tényleg véletlenül került elő, hiba miatt volt elérhető az ominózus dokumentum a névvel és a kegyelem tényével. A többi meg már történelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!