Van rá esély, hogy végre kiderül az igazság a Tóni - Horváth Nancy ügyről?
Figyelt kérdés
febr. 12. 22:30
1/3 anonim válasza:
Én menthetetlenül naiv vagyok, azt azért nem tudom elképzelni, még Antipolról sem, hogy megöletett volna egy prostituten nénit.
2/3 anonim válasza:
2. Ez a rendszer a következmények nélküliségéről szól... Simán megteheti.
3/3 anonim válasza:
Igen, most már van! Sok régi ügy elő fog kerülni, amit eddig sikeresen a szőnyeg alá söpörtek, agyonhallgattak vagy látszólag elkezdtek valamit, aztán szépen csendben megszüntették a nyomozást.
Ez egy nagyon súlyos ügy, de még laikuskánt is látszik, hogy valami nagyon nagy suskus ment a gyilkosság után. Állítólag a Nancy többször is mondta a családjának, hogy retteg Tónitól, az apja azóta is megnevezte többször Tónit a facebookján. Nem tudom, hogy meghallgatták-e egyáltalán a hatóságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!