Orbán, Rogán miatt hallgat a pedofil ügy részleteiről és Novák/Varga lemondásáról?
Figyelt kérdés
Omlik a kártyavár?febr. 12. 21:55
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
25 szavazat
1/12 anonim válasza:
Már csak az a kérdés melyik kártya melyiket tartja, melyiket lehet úgy kihúzni hogy a többi nem omoljon egymásra.
3/12 anonim válasza:
Az a baj, h ez nem kártyavár, hanem egy kicseszett erőd… rohadt nehéz lesz lerombolni, nem elég 1-2 embert kihúzni a soraikból.
4/12 anonim válasza:
Milyen részletekre vagy kíváncsi?
Én pont azt láttam, hogy senkit se érdekeltek a részletek, pl. hogy mi volt a kegyelmi kérvényben, mit gondoltak erről azok akik ismerték a faszit akit felmentettek. Csakis azok szólaltak meg akik jól jártak az adott bírói ítélettel és védték a mundér becsületét.
5/12 anonim válasza:
2 bábu lett kihúzva,lényegében semmi súlyuk nem volt.Lazán pótolják őket.Orbán,akinek igazi hatalma van nem nagyon fog mozdulni.Én kb. arra számítok,hogy semmi nem fog változni,és 2026-ban is nyernek.Főleg a szavazóik,amit mondanak amiatt
6/12 anonim válasza:
Ha omlik is, a feljebb levőket úgyis megvédik, de nem tudni, hogy kik...
7/12 anonim válasza:
Orbán Viktor már elég rég nyilatkozott az ügyről és bejelentette az alkotmánymódosítás szándékát is. Amúgy meg miféle részleteket vársz tőle egy mára már lecsengett ügyről, amihez semmi köze?
9/12 anonim válasza:
Mi közük nekik ehhez? A köztársasági elnök nagyot hibázott. Lehet hogy valaki félrevezette, de az nem Orbán és nem Rogán volt.
10/12 anonim válasza:
Rogán miatt, meg maga miatt is nyilván. Meg az egész rothadó, korrupt, bűnöktől hemzsegő NER miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!