Az ellenzék miért csicskult be miután lemondott Novák és már nem kéri a rendszer bukását?
Megbukott a köztársasági elnök aki OV fukbevalóval parádézott és egy pedofilpártolónak kegyelmet adott. Megbukott a mostani választás ép listavezetoje Varga. Megbukott Varga volt férje. Megbukni látszik Balogh. Sokakra ég a kátrány amit okoztak.
Kiderult már Szájernél is hogy nem elv hanem érdek a kovász hogy éppen mi a jó és mi a rossz.
Nem csicskultam be, hanem mostanság már küzdök a betegségeimmel, amit a 14 éves pszichoterrorban szereztem úgy, hogy gyakran híreket olvastam és emberkéket hallgattam, akik politizáltak.
41/f
15 vagyok. Higgyétek el, 2010-ig más világ volt. Bárhová emelt fővel mehettél, az élet zajlott, nem voltál megbélyegezve.
Azóta pedig ha fideszes ismerősökkel sodródok össze - kényszerűen nagyon gyakran - nem hallok mást, mint "az ellenzék", "a libsik", "KariGeri", "Jákób Péter", "Makizaj"... stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!