Szerintetek Magyar Péter (Varga Judit exférje) miért pont most borította a bilit?
https://www.youtube.com/watch?v=8cJulnczg2E
Szóval szerintetek beépített, előre eltervezett volt, hogy most mond el egy csomó mindent, vagy ő tényleg ellenzi már a fideszt?
Eddig néztem: a fidesz többsége jóravaló.....
Aztán kikapcs.
#14, az a szomorú, hogy szerintem lehetséges:(
bár már az se rossz, valami előrelépés az is.
Meg legalább bomlik a párt.
Meg hát... nem tudom, a fickó azért elég sok mindent elmond. Nem tudom, ez mennyire hasznos a Fidesznek, hogy arról beszél, mennyire repedezik az biztosnak tűnő rendszer.
15
Figyelj már, új Pártot csinál Orbán ( hiszi) mert őt még nem szidja!
Nem tudjuk pontosan mi a személyes inditatása Magyarnak. Nyilván elege van ebből a NER-ből. Csalódott is. Én úgy érzem az interjúból hogy kissé megbánta a válást is...
Szerintem egy idő után elege lett a folyamatos ellenellenőrzés, a nyomás gyakorlásból... Már nem érdekli a pénz.... Fontosabb számára hogy bele tudjon nézni a tükörbe meg a gyerekei szemébe...
Betelt nála a pohár.
Gondolom a volt feleségét beáldozták,kb vele vitették el a balhét,a sok bűnös meg sunnyog a háta mögött.
Én valahol azt is elhiszem,hogy igazat mondott,kb fiatal koruk óta a Fideszben voltak,és megbíztak ebben a kormányban.
Saját bőrükön tapasztalták meg,hogy gondolkodás nélkül beáldoznak ezek akárkit.
Becsülendő,hogy lojálisabb a volt feleséghez,mint a rendszerhez.
Reméljük még sokan előállnak majd és egyszer összeomlik az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!