A magyar kormány azért hozza helyzetbe a Magyar Postát csomagküldő szolgáltatások tekintetében, hogy előkészítse egy még tovább gazdagodni akaró havernak a zsíros falatot?
Figyelt kérdés
Kicsit megtámogatjuk jogi eszközökkel, aztán hopp, kiszervezikna NER-be és valaki nagyon jól jár anyagilag ezzel?2024. febr. 11. 10:49
11/11 anonim válasza:
A Foxpostnak is van automatája és sok webáruház használja. Több futárcégnek vannak átvételi pontjai, boltokban, benzinkutakon, áruházakban. A futárcégek kiviszik a csomagot még egy időpontban, délután is este 8-ig ha elsőre nem sikerült átvenni. Nekem az egyik ismert 3 betűs futárcégtől kihozták másnap 17:30-kor mert előző nap hívott a futár hogy hozná és mondtam, hogy nem vagyok otthon.
Egyértelmű, hogy nem a vásárlói élményt akarják ezzel javítani, hanem az MPL-t megtámogatni. Az változatlan marad, hogy továbbra is az ár és a gyorsaság fog számítani. Lehet versenyezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!