Sokan hogy tudják bevenni azt a sok hazugságot, ami az M1-en megy?
Figyelt kérdés
Hogy tudja valaki úgy végighallgatni ott a híreket, hogy nem indul be benne egyfajta kritikus gondolkodás, és minden infot ami ott elhangzik azt valósnak fogad el.
Pl én évente párszor tévedek oda. Tegnap Novák lemondása miatt kapcsoltam oda. De rögtön leesett, hogy itt is csak a Fideszt akarják piedesztáliára emelni, hogy milyen erkölcsösök, hogy lemondanak, bezzeg a baloldal, meg bezzeg milyen kudarcosak voltak a tűntetéseik....ember. Ha a "baloldal" nem lép, Novák még ma is elnök lenne. Nem önszántából mondott le, hanem Orbán lemondatta. Ez nem evidens mindenkinek?
2024. febr. 11. 10:36
11/11 A kérdező kommentje:
10) nyilván a Telex abból sem hoz le cikket, hogy találtak valami gyomot valamelyik buszmegállóban...Karácsony alkalmatlan. Mesélj nekem, az M1 mikor kritizálta a kormányt? A Telex rendszeresen kritizálja a baloldalt is.
2024. febr. 11. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!