Novák Katalin valóban lemondott, vagy ez egy újabb figyelemelterelő hadműveled a Fidesztől???
Oké, hogy a híradóban mutatták, ahogy Novák "lemondott", de nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez csak elterelés, színjáték!
Az egyik YouTube videó kommentje alatt is olvastam néhány hozzászólótól, hogy "kamu" az egész!
*youtube videó alatti kommentek között
Bocsássatok meg, csak már fáradt vagyok és nem jól fogalmaztam, bocsesz mégegyszer!!!
Érdekes pont ep, önkori választás előtt derült ki a "botrány". :-)
Akinek van esze és jól ismeri fidesz észjárását. Az tudja újabb fideszes politikai kirakat botránya. Lusta vagyok részletesen leírni, miért mondom ezt. Van elméletem lemondás után mi fog történni fidesznél. :-)
#ma 05:44
Na, hát pont azért mondom, hogy valami nagyon nem okés nekem, szóval sejtettem, hogy ez lehet a háttérben, az önkiori választás előtti műbalhé.
Egyik YouTube-os videó alatt egy agymosott fidesz szavazó vén hülye azt írta kommentbe, hogy ez a "baloldal hazugsága" és hogy "Gyurcsány csinálja az egészet hogy lejárassák a Fideszt". :D
"Amikor rákérdezek, hogy milyen ügyről terel a fidesz, miért nem kapok sosem logikus választ?"
Ne tudd meg, mi mindent rejteget a Fidesz, amiről nem akarnak nyilvánosan beszélni, inkább menekülnek, vagy nekitámadnak az újságíróknak, hiszen félnek!
Támadnak, amikor azt hiszik, hogy csak védekeznek.
Kaleta ügyről is kuss van azóta, most itt van a Novák-botrány.
Mit gondolsz, Orbán miért veszi magát körbe testőrökkel, miért visel golyóálló mellényt?
Mert egy gyáva patkány, fél, egy terrorista lényegébe, az országot szándékosan tönkretette, Karácsonykor is mi volt, gyűlölet propaganda Ursula von der Leyen és Soros fia ellen.
Most is tele van plakátolva Budapest "99% NEM A GENDER PROPAGANDÁRA".
Na, erre megy a Brüsszeltől kapott milliárd és nem arra, amire igazán kellene.
7
Jó, de eddig egyszer sem derült ki, hogy miről terelnek ha éppen terelnek.
Mindenről, minden olyan dologról, amiről nem akarja a Fidesz hogy közhírré legyen.
Ott van mondjuk az önkormányzati választás, ott is lesz valami trükközés és ezt hárítják.
9
Hát ezzel a válasszal sem lettem előrébb. Vagy azóta kiderült valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!