Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » "Köszönöm hogy leülhettem a...

"Köszönöm hogy leülhettem a sámlira!" - Kitől idéztem?

Figyelt kérdés
🙂

febr. 10. 23:52
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
?=!
febr. 11. 00:43
 12/16 anonim ***** válasza:
75%

Nekem erről csak az jut eszembe, amikor évtizedekkel ezelőtt Kádár Jánosról lekicsinylően mondták, hogy otthon a hokedlin ülve eszi a töltött káposztát.

Egyébként az, hogy nem találtuk ki, hogy ki mondta, ez csak azt bizonyítja, hogy egyikünk sem bírta végighallgatni azt az öntömjénező dumát, amit utoljára még lenyomott e háromgyerekes családanya (ez szinte minden megszólalásában elhangzik).

Bezzeg Varga Judit volt férjének FB-n tett bejelentését alaposan végigolvastam!

"az igazi felelősök nők szoknyája mögé bújnak, ahol Tónik, Ádámok és Barbarák vígan röhöghetnek a markukba"

Azt hiszem, ez hitelesebb mondat, mint amit Novák bármikor is mondott elnöki pályafutása során.

febr. 11. 01:11
 13/16 A kérdező kommentje:
febr. 11. 01:20
 14/16 A kérdező kommentje:

"Egyébként az, hogy nem találtuk ki, hogy ki mondta, ez csak azt bizonyítja, hogy egyikünk sem bírta végighallgatni azt az öntömjénező dumát, amit utoljára még lenyomott e háromgyerekes családanya (ez szinte minden megszólalásában elhangzik)."

Jogos, de legalább most már nem hülyén halsz meg! 😉

Azt meg már megfigyelhettük az évek során hogy elég sokat "retróznak"!

Mocskos kádárista rendszer, de azért visszasírjuk mert abban nőttünk fel! 💧

A hokedliről + sámliról meg annyit: 🤣🤣🤣🤣

[link]

febr. 11. 01:26
 15/16 anonim ***** válasza:
febr. 12. 09:50
 16/16 Prokopf ***** válasza:
57%
Simlis sámlis.
febr. 26. 07:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!