"Köszönöm hogy leülhettem a sámlira!" - Kitől idéztem?
Nekem erről csak az jut eszembe, amikor évtizedekkel ezelőtt Kádár Jánosról lekicsinylően mondták, hogy otthon a hokedlin ülve eszi a töltött káposztát.
Egyébként az, hogy nem találtuk ki, hogy ki mondta, ez csak azt bizonyítja, hogy egyikünk sem bírta végighallgatni azt az öntömjénező dumát, amit utoljára még lenyomott e háromgyerekes családanya (ez szinte minden megszólalásában elhangzik).
Bezzeg Varga Judit volt férjének FB-n tett bejelentését alaposan végigolvastam!
"az igazi felelősök nők szoknyája mögé bújnak, ahol Tónik, Ádámok és Barbarák vígan röhöghetnek a markukba"
Azt hiszem, ez hitelesebb mondat, mint amit Novák bármikor is mondott elnöki pályafutása során.
"Egyébként az, hogy nem találtuk ki, hogy ki mondta, ez csak azt bizonyítja, hogy egyikünk sem bírta végighallgatni azt az öntömjénező dumát, amit utoljára még lenyomott e háromgyerekes családanya (ez szinte minden megszólalásában elhangzik)."
Jogos, de legalább most már nem hülyén halsz meg! 😉
Azt meg már megfigyelhettük az évek során hogy elég sokat "retróznak"!
Mocskos kádárista rendszer, de azért visszasírjuk mert abban nőttünk fel! 💧
A hokedliről + sámliról meg annyit: 🤣🤣🤣🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!