Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Balliberálisok, most a kormány...

Balliberálisok, most a kormányváltásban reménykedtek?

Figyelt kérdés
Elárulom: hiába. :)

2024. febr. 10. 22:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
73%
Nem, cuncimókus, én személy szerint azt várom, hogy a relocation néhány hónap múlva megtörténjen, és a családommal Nyugt-Európába költözzünk, ahol alsóhangon sokszorosa lesz a bérünk, életszínvonalunk és a lelki nyugalmunk, mint ebben az országban, ahol a jólétet az jelenti, ha a pereputty le tud menni 1 hétre a NER által privatizált Balatonhoz nyaralni.
2024. febr. 10. 23:15
 12/19 anonim ***** válasza:
17%
A ballibnek csak a pusztítás maradt már egy ideje, főleg a deviáns, barom szavazóinak, ha már a hátramenéses filozófiájukat nem érvényesíthetik, kb mint a 5 éves pistikénél, akkor összefirkálom a szomszéd juli füzetét...
2024. febr. 10. 23:22
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

#11: Végre egy szimpatikus baloldali!

👋👋👋

2024. febr. 10. 23:23
 14/19 anonim ***** válasza:
60%
#12, te hívod 5 évesnek azokat az embereket, akik nem dőlnek be vakon a kormány minden hitegetésének...? Ezért tart ott az ország, ahol. HÁTUL. Arról hallottál, hogy a legszegényebb ország lettünk az Eu-ban? Na meg a legkorruptabb...? Hát elmondom, nem a ballipsik voltak, akik odasegítettek minket, hanem akik kormányon vannak...
2024. febr. 10. 23:37
 15/19 anonim ***** válasza:
44%

Elárulom: nem hiába!

Nagyot fogsz csalódni.

2024. febr. 11. 00:15
 16/19 anonim ***** válasza:
35%

"a Fideszen belül most sokak láthatják, hogy senki nem ér semmit. Bárkit bármikor kirúghatnak a helyéről"

Minden munkavállaló tudja ezt, ha egy fikarcnyi realitásérzék szorult belé. A Fideszen belül viszont van alternatíva, van, akit a helyükre rakjanak. Ugyanez az ellenzéknél viszont...

2024. febr. 11. 08:42
 17/19 anonim ***** válasza:
41%

#16 szerintem nincs igazad. Szerintem erre sokan nem számítottak. Novák legalábbis biztosan nem.

A Fidesz meg egy nagy rablóbanda, és bárki alól bármikor kihúzhatják a talajt.

2024. febr. 11. 11:49
 18/19 anonim ***** válasza:
51%
Én igen.
2024. febr. 11. 11:54
 19/19 A kérdező kommentje:

11# Vihetnéd magaddal a többi balliberálist is, mert jobb lesz nélkületek az ország!

Legalább tippeket adj nekik, hogy merre induljanak el légyszi...

2024. febr. 17. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!