Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak számomra egyértelmű hogy...

Csak számomra egyértelmű hogy Orbán utasította Novákot?

Figyelt kérdés
Szerintem tuti Orbán kérte/utasitotta Novák Katalint hogy adjon kegyelmet a bűnözőnek. Ki más tudta volna erre rászedni??? Ő az egyetlen akinek nem mert NEM et mondani
febr. 10. 22:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

9: Szerintem a kérdés arra vonatkozott, hogy a kegyelmi döntés Orbán utasítása volt-e. Szerintem nem. Azért nem, mert a 444 Novák belső köreiből származó információkra hivatkozva megírta, hogy Novák stábja indokolni próbálta a döntést Orbán felé, de az nem fogadta el. Márpedig egymás közt felesleges lenne a színjáték, ha tudott róla, kár volt indokolni. Márpedig a 444.hu tuti füleseket kap, ma például egész nap szinte követték Novákot, nagyon jól tudták, hogy valami történni fog. Én abban sem vagyok biztos, hogy ez utasítás volt - miért ne kérhetett volna valaki egy szívességet, akár egy másik szívességért cserébe?

Annak meg, hogy napokat kellett várni a lemondásra, egyszerű oka van: a fidesz minden fontos döntés előtt közvéleménykutatást folytat. Annak az eredményére vártak.

febr. 10. 23:03
 12/13 A kérdező kommentje:
11: Na ezeket a 444es részleteket nem tudtam. Viszont akkor is kiváncsi lennék ki kérte erre N.K.-t.
febr. 11. 07:35
 13/13 anonim ***** válasza:
12: ha elolvasod K. Endre magyarázkodását, akkor abból kiderül, hogy a felesége írta a kérvényt. Egyre inkább arra hajlok, nincs itt semmi titok, elég volt arra hivatkozni, hogy a szemét RTL tehet mindenről, esetleg megpendítette, hogy Orbán testvére az ismerőse, Katika meg simán aláírta. Miért ne tette volna, hiszen aznap 40 kegyelmet adott, nem is kellett indokolnia, soha nem is derült volna ki.
febr. 11. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!