Csak számomra egyértelmű hogy Orbán utasította Novákot?
9: Szerintem a kérdés arra vonatkozott, hogy a kegyelmi döntés Orbán utasítása volt-e. Szerintem nem. Azért nem, mert a 444 Novák belső köreiből származó információkra hivatkozva megírta, hogy Novák stábja indokolni próbálta a döntést Orbán felé, de az nem fogadta el. Márpedig egymás közt felesleges lenne a színjáték, ha tudott róla, kár volt indokolni. Márpedig a 444.hu tuti füleseket kap, ma például egész nap szinte követték Novákot, nagyon jól tudták, hogy valami történni fog. Én abban sem vagyok biztos, hogy ez utasítás volt - miért ne kérhetett volna valaki egy szívességet, akár egy másik szívességért cserébe?
Annak meg, hogy napokat kellett várni a lemondásra, egyszerű oka van: a fidesz minden fontos döntés előtt közvéleménykutatást folytat. Annak az eredményére vártak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!