Meddig húzzák még Novák Katalin eltávolítását?
Miből gondolod, hogy el akarják távolítani?
Esetleg, ha nem lesz pozícióban, akkor elmondhatja, hogy ki találta ki, hogy adjanak kegyelmet annak a fiatalembernek, aki nem is kérte.
Ebben az országban megtörtént már olyan is, hogy az Unió és az országgyűlés felé hamis költségvetési jelentést nyújtottak be, a miniszterelnök ráadásul el is ismerte. Valamilyen Ferenc, vagy hogy is hívták. Nem mondott le senki.
Mi ahhoz képest egy díszpolitikus...
1 vagyok. Miért lettem nulla?
Nem vagyok sem fideszes, sem NER-es! (Akkor nem síránkoznék itt, mert meglenne mindenem.)
3
Igen, bizonyos Ferenc. 14 év óta pedig már bizonyos Viktor van. Még sincs több pénzem.
Kérdező, kedvenceid beállították már a mércét és ahhoz képest itt nem történt semmi látnivaló.
2006-ban gyurcsányék belelövettek a békésen ünneplő tömegbe, az akkori rendőrterrornak, annak, hogy kiderült - bíróság mondta ki, hogy választási csalást követtek el a 2006-os kampányban az államháztartási adatok nyilvánosságra hozásának eltolásával, az őszödi beszédben elhangzott mondataival arról, hogy tudatosan hazudtak éveken át és a választási kampányban is. Ezek után nincs semmi olyan ami után ŐK elvárhatják, hogy bárki is lemondjon. MI akik ezt az oldalt támogatjuk meg majd eldöntjük, hogy nekünk kell-e a köztársasági elnök lemondása - nekem nem kell. Sőt! Mivel ennyire erőszakosan, látványosan hazudva próbálják a botrányt kavarni, habosítani, kifejezetten NEM AKAROM, hogy a köztársasági elnök lemondjon!
#8 Az mindegy, hogy Te mit akarsz. Majd a gazdája eldönti, hogy mi lesz.
Egyébként szerintem se neki kéne lemondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!