Mi történhetett Pálinkás József professzor úrral, hogy így szembefordult a Fidesszel?
Az, hogy te átaludtad az elmúlt éveket.
2022-es választásokon már egy másik pártot alapított és annak a színeiben ellenzéke volt a Fidesznek.
Már nem Soros, nem Gyurcsány a főge(i, hanem Pressman.
Ha már nyomod bullshitet legalább naprakész legyél. Figyelj a pártközpontból jövő napi direktívákra.
#2-es, ha a kérdezőnek az első válaszlehetősége az, hogy "Rájött, hogy kik ezek." (Mármint a Fidesz.), akkor szerinted a Fidesz központból kapja a kérdező az utasítást.
Úgy látom ma a legnagyobb zseniket fújta ide a szél. Vagy pedig nem értik az iróniát. Ami viszont über-mega szánalmas. Én értettem.
4, Nem egyetemet végeztem, nem is egyet. Neked mi a legmagasabb iskolai végzettséged?
De próbáljuk újra. Ha Pálinkás József 2001-2002-ben a fidesz oktatási minisztere volt, majd 2022-ben már ellenzéki, ahogy te is írod, akkor szembefordult velük, vagy sem?
Egy igen vagy nem válasz elég! Lássuk!
#6 Kérdező, fárasztó vagy és beképzelt. Tényleg úgy hangzik a kérdésed, mintha szerinted most fordult volna szembe. Nem nyelvtanilag, hanem a beszédhelyzet okán: akkor szoktunk meglepődni valamin, amikor történik, nem évekkel utána.
Én azt vártam volna tőle (fizikatanárként), hogy akkor fordul szembe a Fidesszel, amikor oktatási miniszter lett, miután a történelem szakos Pokorni visszavágta az összes természettudományos óraszámot, hogy visszavon ezekből valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!